Digitale Marketing

Je online marketinginspanningen

Een goede online aanwezigheid van je bedrijf of organisatie is dus belangrijker dan ooit. Je weet al wat je online wil vertellen en wat je wil bereiken met je site.
Nu moet je er enkel nog voor zorgen dat er meer bezoekers op je site komen, waardoor de kans op 'conversies' groter wordt.

Een conversie? Dat is het doel dat je wil bereiken met je site; ingevulde contactformulieren, reservaties of views op je site.

Digitale marketing

Digitale marketing is de overkoepelende term voor al je online marketinginspanningen. Dat kan via search engine optimization (SEO), contentmarketing, inbound marketing, e-mailmarketing, socialmediamarketing, of online advertenties.


Wat is SEO?

SEO, of search engine optimization is de noemer voor alles wat je doet om je website beter vindbaar te maken in de zoekmachines zoals Google.
Ben je slotenmaker in Antwerpen? Dan wil je liefst bovenaan staan wanneer iemand ‘sleutel bijmaken’ intypt. De kans dat ze dan bij jou belanden, wordt zo
significant hoger. 

Een goede SEO-aanpak gaat uit van een langetermijnvisie met een glansrol voor ijzersterke content én technische aanpassingen. De gebruikservaring van de websitebezoeker staat hierbij steeds centraal. Een website optimaliseren is een continu proces. Zoekmachines tonen de meest relevante resultaten aan hun gebruikers op basis van de zoekwoorden die ze intypen. Websites die hun content regelmatig uitbreiden en updaten hebben daarom een streepje voor. We starten onze SEO-strategie altijd vanuit de vraag: welke zoekwoorden gebruiken potentiële klanten?

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op