Vormgeving

Altijd op zoek naar grafische oplossingen

Volta startte als grafisch bureau in Antwerpen in 1998 en dat krijg je niet meer uit ons systeem. Gooi ons een opdracht - print of online – en wij denken altijd vanuit design en grafische oplossingen voor communicatie.

Een sterk merk is een visueel verhaal. Branding spreekt je publiek aan, valt op in de massa en creëert betrokkenheid. Volta maakt merken met een betekenis. Merken die in alle omgevingen tot de beste resultaten komen: commercieel of non-profit, offline of online, low-budget of internationaal.

We love design! Logo en huisstijl zijn de eerste stappen richting communicatie in vorm. Volta vertaalt ideeën en plannen in grafische concepten. Vorm is geen doel op zich, maar - zoals in topsport - een manier om doelen te bereiken. En scoren dat wil toch iedereen?

Hoe wij werken? Creativiteit begint bij een goed gesprek met een grafisch bureau. Wat is je doel, je publiek en wat wil je communiceren? Met die bagage gaan onze vormgevers aan de slag voor een magazine, website, nieuwsbrief of campagne. Enkel nood aan een flyer of een visitekaartje? Design is niet per definitie duur: wij creëren graag mooie dingen. Wij zijn makers: altijd op zoek naar grafische oplossingen voor verhalen die onze weg kruisen.

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op