03
sep

Animatievideo voor stad Antwerpen

De stad Antwerpen zoekt continu kandidaten om taxichauffeur te worden. In opdracht van Antwerp Open Business maakten we een animatievideo die uitlegt welke stappen je moet nemen om taxichauffeur te worden. Een fijne samenwerking tussen Volta en Zologie. De explainervideo is geplaatst op www.ondernemeninantwerpen.be.

30
aug

zap goes volta

zap goes volta

We hadden groot nieuws beloofd. Here it is: Volta en zap worden vanaf 1 oktober één creatief communicatiebureau. Waarom deze fusie? Omdat we samen straffer en sterker zijn. Bekijk het portfolio van zap en je begrijpt waarom wij onmiddellijk een professionele coup de foudre hadden. De twee bureaus kennen elkaar al lang en na het geflirt over samenwerken doen we het vanaf 1 oktober echt. Zap goes volta! En daar worden jullie als klant beter van.

De zappers - hele straffe bende trouwens, dat zal je snel ontdekken - brengen bakken expertise en webkennis mee. En dat is waarom wij zo sterk geloven in deze samenwerking. Volta helpt je beter communiceren. Op het vlak van webontwikkeling, webdesign, en digitale communicatie verdubbelen we onze capaciteit en zijn volta en zap inhoudelijk zeer aanvullend. Volta geeft er straks een lap op: als één creatief en vooruitstrevend bureau halen we alles uit de kast als het gaat over vormgeving, webdesign, webdevelopment, content creatie en (online) communicatiestrategie. Ons doel : straffere, mooiere en efficiëntere communicatie.

Vanaf 1/09 hokken we samen en vanaf 1/10 werken we samen als één bedrijf: praktisch wijzigt er voor de Volta-klanten weinig, want we blijven werken onder de naam Volta en de zappers krijgen een plek in onze kantoren in de Congresstraat. De fusie brengt wel enkele nieuwe gezichten mee en hier en daar een functieverschuiving om ons efficiënter te organiseren. In de loop van september geven we meer tekst en uitleg over wat deze fusie voor jou kan betekenen. Hou ons in de gaten, ook op Facebook en Instagram. Want we willen dat iedereen een juist beeld van ons krijgt. 

23
aug

Volta met de V van Verandering

Verandering

Bij Volta zitten we nooit stil. Dat houdt ons in vorm! Altijd vooruitkijken, kennis en expertise in huis halen, creatief innoveren! Wij hebben groot nieuws! Verandering waar we amper over kunnen zwijgen. Zelden zo uitgekeken naar 1 september. Hou ons volgende week in de gaten. Dan geven we er een zap op, sorry een lap op!

04
aug

Registratiewebsite voor opendeur Atlas Copco

uitnodiging event

Wie een event organiseert kan niet meer zonder een registratiewebsite. Een event organiseren is een vak op zich. Publiek uitnodigen een ander. In opdracht van BrandEvent ontwikkelden we een communicatietraject voor de opening van de nieuwe gebouwen van Atlas Copco Rental. Met print uitnodigingen, mailings en een duidelijke registratiewebsite.  Als er te feesten valt, zijn we graag van de partij.

23
jul

Volta trakteert!

Volta trakteert

Volta bestaat in 2018 twintig jaar en dat vieren we een heel jaar. Volta organiseert en Volta trakteert. Voor onze verjaardag ontwierpen we een set met feestelijke wenskaarten. Perfect voor een verrassende huwelijkswens, een vriend of vriendin met een nieuwe job of een pas geboren baby in de familie. Omdat we graag geven. Gratis. Bezorg ons je gegevens en we sturen je een pakket gratis wenskaarten. Viva Volta! 

19
jul

Mailingcampagne voor AXA Assistance

AXA ASSISTANCE

Bij AXA Assistance kunnen de makelaars vanaf nu alle verzekeringspolissen online afsluiten. Gedaan met het papierwerk en dus verwerkten we de papierberg tot blocnotes. De AXA-makelaars kregen de handleiding, de blocnotes en een direct mailer afgeleverd in volle zomerperiode. Hét moment om reisbijstandsverzekeringen af te sluiten. Gedaan met al dat tijdrovend papierwerk.

05
jul

Eindredactie magazine

Volta tijdschrif publieke ruimte

Vier keer per jaar ontvangen we van vzw Infopunt Publieke Ruimte een bulk aan teksten en artikels geschreven door verschillende redacteurs en vakexperts. Een kluif voor onze eindredactrice om zich enthousiast op uit te leven. Resultaat: aangenaam leesbare, attractieve en informatieve vakliteratuur. Elke letter op zijn plek, ook als het over publieke ruimte gaat.

04
jul

Redesign mascottes voor Flamigel

Mascottes Flamigel

De mascotte van Flamigel - je weet wel: altijd op zak voor kleine ongevallen in huis en onderweg - werd door onze illustrator onder handen genomen en kreeg een redesign. Het 'vlammetje' zwaait je toe op productverpakkingen en duikt op in apotheken.

02
jul

Microvezeldoekjes voor de stad Antwerpen

stad Antwerpen atypische ipaddoekjes

Een atypische vraag? Komt wellicht van de stad Antwerpen. Microvezeldoekjes dus, om screens en tablets te reinigen. En om de stad Antwerpen in de kijker te zetten. We ontwikkelden verschillende designs en werkten samen met een expert van poetsproducten om alles rond te krijgen. Proper werk!

22
jun

Corporate communicatie voor Vitis Life

VITIS LIFE Brochure

Vitis Life is in Luxemburg een absolute koploper in de financiële markt. Voor de lancering van hun diensten in België en de daarbijbehorende corporate communicatie vond deze internationale speler de weg naar Volta. Op ons kan je rekenen!