01
jun

Campagne voor Extracalm: ook zo'n zomerkriebels?

campagnebeeld extracalm tegen processierupsen

De processierupsen zijn in aantocht, dus zet Flen Health alle spotlights op Extracalm. Een speelse website staat centraal in de online campagne, gepusht met AdWords en blogposts op sociale media. Een lastige boodschap in een zomerse sfeer. Ook zo'n zomerkriebels? Doe mee en win een pakketje van Extracalm.
https://extracalm.com/nl/

 

29
mei

Wilrijk in beeld: 2610

Het magazine 2610 van Wilrijk

Elk kwartaal rolt het infomagazine voor het Antwerpse district Wilrijk van de persen. Hoe een actieve zomer vullen? Benieuwd naar Marcs wandeltip of wil je weten welk artiesten er straks spelen in  het cultuurcentrum van Wilrijk? Je vindt het allemaal in 2610. Volta geeft alle actua en de agenda vorm in een gratis infomagazine. Spoiler alert: met de wandeltip in dit nummer ontdek je het Geitepad. Zeker eens doen.

18
mei

KrakBoem en Over&Weer in alle brievenbussen

KrakBoem vab scouts en gidsen vlaanderen

Het wordt sowieso zomer! Scouts en gidsen Vlaanderen telt af naar de zomerkampen. Met goedkeuring van Marc Van Ranst, Erika Vlieghe en alle bevoegde ministers! Lockdown of niet, volta en de scouts vullen de brievenbussen deze week met fijne zomerliteratuur.

27
mrt

Vivavolta soundtrack tegen lockdowndipjes

Volta_logo_muziek

voltezen zijn van nature een stelletje positivo's: lockdown of niet, we rock! Met heel het team smijten we deze vivavolta-spotifylist vol. Om uit te freaken of mee te zingen, om te focussen tijdens het werk, om eventjes weg te dromen of af te reageren na de uren. Elke dag een thema voor nieuwe inspiratie. Een uit de hand gelopen gimmick van ondertussen honderden uren luisterplezier. Enjoy!

13
feb

VanbredaConnect: design en development

Website voor VanbredaConnect

Volta is voor Vanbreda Risk & Benefits al enkele jaren vaste partner in development van online communicatie en digitale campagnes. VanbredaConnect is een efficiënt platform gebruikt door makelaars en corporate klanten. Om de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid te promoten lanceerden we een visuele campagne om het platform intern sterker te promoten. Design en copy door de volta-experts.

24
jan

Vrijdag zijn we op ronde

De Ronde_nieuwjaarsevent_2020

We zijn 2020 ingevlogen. Boordevol ambitie, goesting en creativiteit. Want klanten en planningen first! Maar ook de voltezen drinken en klinken graag het nieuwe jaar in. Vrijdag 24 januari gaan we voor de derde keer op ronde: we fietsen langs enkele medewerkers waar we thuis verwelkomd worden met kleine en grote culinaire uitspattingen. Topteam die 20 voltezen! Vrijdag 24 januari zijn de deuren en mails vanaf 14 uur gesloten. Heel even us-time. 
Een verslag van De Ronde 2020 vind je op onze Facebook-pagina.

03
jan

Nieuwjaarswensen van Bolckmans

Nieuwjaarskaart_Bolckmans

Bouwbedrijf Bolckmans uit Hoogstraten klopt al enkele jaren bij volta aan voor de nieuwjaarswensen. Voor 2020 werd het een stevige kaart in feestelijk black&white-stemming. Ook volta wenst iedereen een uitdagend en boeiend 2020. Inspiratie nodig voor nieuwjaars- en andere kaarten? Op zoek naar een concept voor de uitnodiging voor je opendeur- of personeelsdag? We denken graag mee na.

01
jan

Helemaal klaar voor 2020!

volta team

De feestdagen zijn voorbij, cadeaus uitgepakt en lege champagneflessen in de glasbak gekeild. Het voltallige voltateam staat met veel enthousiasme en energie klaar voor 2020. Ready to rock! Op zoek naar assistentie voor een creatieve brainstorm, ambities om een high-end website online te zetten, op zoek naar een spraakmakend design of sprekende communicatie? Je weet ons te vinden. 

Het voorbije jaar zijn er wat nieuwe gezichten, jonge krachten en vooral veel extra expertise bijgekomen. Weet je niet altijd wie je aan de lijn hebt, of wie waarvoor verantwoordelijk is. Meet the team op onze mensen-pagina. Je vindt er ook alle rechtstreekse telefoonlijnen en mailadressen. Tot binnenkort.

22
dec

Inspiratiegids Horeca Vlaanderen

Vormgeving_horecavlaanderen_innovatiegids

Horeca Vlaanderen wil iedereen aanzetten tot culinaire hoogstandjes, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht. Hoe kom je in de keuken innovatief uit de hoek? Wat kunnen horeca-ondernemers leren van bekende chefs? In de innovatiegids van Horeca Vlaanderen brengen we alle ingrediënten samen om een heerlijke en innovatieve gerechten klaar te stomen. Aan tafel!