03
aug

CC Asse - digitale ruimte door volta

CC Asse - website

Ruimte voor cultuur vind je, letterlijk en figuurlijk in het cultuurcentrum van Asse. De digitale ruimte voor het cultuurcentrum werd door volta vormgegeven in code en beeld. Na het uitwerken van een duidelijk plan van aanpak en overzichtelijke wireframes realiseerden de voltezen een state-of-the-art cultureel hoogstandje.

31
jul

BioForum vzw: volta goes bio!

BioForum website

BioForum vzw is de sectorvereniging voor de biologische landbouw- en voedingsketen en ondersteunt de Vlaamse biosector op verschillende manieren. Voor hun nieuwe website wilden ze een complete make-over: nieuwe lay-out, vlotte navigatie én een integratie van de omvangrijke Biobedrijvengids. Een (mais)kolfje naar de hand van volta!

23
jul

Muntuit - voortraject website

Muntuit wireframes

Muntuit ontwikkelt, adviseert en promoot gemeenschapsmunten en streeft zo naar een duurzamere en participatieve samenleving. In hun zoektocht om hun nieuwe site te structureren kwam volta in beeld. Volta creëerde voor Muntuit in deze eerste fase mock-ups van een 30-tal pagina's en een uitgebreid scopedocument voor een robuust digitaal platform dat de kennisexpertise van Muntuit duidelijker naar het publiek brengt. We zorgen er zo tevens voor dat de toekomstige site de verschillende doelpublieken niet alleen informeert, maar ook de motor zal zijn van een efficiënte werking van Muntuit.

03
jun

Award Winning Designers

Award Winning Designers

Voor de Award Winning Designers #3 gaf volta de stijl van APBC - ANTWERP. POWERED BY CREATIVES nog een extra boost. In zeer korte periode ontwikkelden we alle grafiek en stampten we een nieuwe site uit de grond.

Schrijf je in voor het online event op 22 juni 2021. Dalilla Hermans is gastvrouw en ontvangt ontwerpers én spraakmakers voor een boeiende dialoog over hoe belangrijk -en moeilijk- het is om platgetreden paden te verlaten.

17
mei

Volta inspireert Vivo met nieuwe website

Vivo in de kijker

Vivo is de koepelorganisatie rond vorming en tewerkstelling in de social-profitsector. De organisatie maakt toekomstige werknemers warm voor een job in deze sector, of spoort huidige werknemers aan om zich verder bij of om te scholen. Het zal je dus niet verbazen dat Vivo op een berg van nuttige informatie zit. Heel veel informatie. En daar knelde het schoentje. Hoe krijg je al deze informatie op een gestructureerde manier bij je doelgroepen?

Enter volta. Ons webteam tekende voor het webdesign- en development voor de gloednieuwe, heldere website van Vivo. Een webstek waar gebruikers heel eenvoudig, per sector, de juiste

Nieuwsgierig naar het resultaat? Ontdek het hier.

 

11
mei

Snedig ontwerp voor Soirée MuzE

Soirée MuzE

Soirée MuzE kan al drie jaar rekenen op de deskundige én creatieve ondersteuning van volta. Voor het project ‘Snedige vertellingen uit de coulissen van het Mechelse erfgoed’ ontwerpen we vier keer per jaar alle grafische toepassingen. We voorzien Soirée MuzE van het beeldmateriaal voor digitale infoborden, brochures, nieuwsbrieven,… Elke lezingenreeks heeft een specifiek thema, wat resulteert in telkens een aangepaste versie van de initiële huisstijl. Momenteel loopt de reeks ‘Soirée MuzE: Kinderen van de Renaissance’.

Meer informatie vind je op de website van Hof van Busleyden.

04
mei

Ben jij de nieuwe voltees?

vacature digital designer

Bij volta gaan we voor klare taal in woord, beeld én code. En daarom zijn we op zoek naar een digital designer, die heldere code vertaalt in straf beeld. De digital designer maakt deel uit van het vormgeversteam én werkt tegelijk nauw samen met de developers. Weet jij raad met CSS/Sass, beheers je een CSS framework, heb je ervaring met Adobe XD en ben jij een aanwinst voor ons team? Laat van je horen!

> Solliciteer nu via deze link.

 

22
apr

Grafiek en typografie voor ‘100 x Congo’ in het MAS

volta - 100 x Congo MAS

Honderd jaar geleden, in volle koloniale tijd, werd de stad Antwerpen eigenaar van een Congolese collectie. Nu zet het MAS deze kunst in de kijker tijdens de expo ‘100 x Congo’. De tentoonstelling neemt je mee op een leerrijke reis en schotelt de bezoeker heel wat vragen voor.

Voor de grafiek en de typografie van deze expositie klopte het MAS aan bij volta. Alle tekstpanelen in de exporuimte, de geografische kaarten en de bestickering namen we voor onze rekening. Een mooie eenheid!

Zelf de Congolese kunst én ons grafisch werk bewonderen? Dat kan, nog tot midden september 2021 in het MAS!