14
jun

De Antwerpse kathedraal ... jarenlang bouwen. Een meesterlijk resultaat

De Kathedraal - Gothiek © Ans Brys

Dat het wel even vraagt om een majestueuze kathedraal te bouwen is geweten: gelukkig ging het met de website voor de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal iets sneller dan met het bouwwerk zelf. En de site is wel helemaal afgewerkt! In samenwerking met Mimesis werden de grondplannen getekend en werden de beste architecten aan het werk gezet om een 'sitepareltje' te ontwerpen. De volta-developers doken in de Drupal 8-code en leverden een goddelijke site af. Lees meer in onze vitrine.

08
jun

volta werkt verder

volta werkt thuis

In deze uitzonderlijke tijden volgt volta de regels van het gezond verstand. Onze ambitie? Iedereen veilig en in vorm houden! 
Om het aantal professionele contacten zo beperkt mogelijk te houden, werken alle voltezen ook tijdens de zomermaanden deels thuis, deels op kantoor. Fysieke vergaderingen met klanten beperken we tot een minimum. We zijn een online bedrijf, dus we kunnen onze service ook van op afstand verder zetten. Meetings vervangen we door Google Hangouts

Waar we ook werken, je kan ons altijd via de gewone telefoonnummers en mailadressen bereiken. Lukt het even niet om je contactpersoon te pakken te krijgen? Bel dan op tel. 03 217 00 00 of mail naar info [at] volta.be. Dringende websupportvragen? Check op www.volta.be/support.

Blijf positief en hou jullie gezond!

01
jun

Campagne voor Extracalm: ook zo'n zomerkriebels?

campagnebeeld extracalm tegen processierupsen

De processierupsen zijn in aantocht, dus zet Flen Health alle spotlights op Extracalm. Een speelse website staat centraal in de online campagne, gepusht met AdWords en blogposts op sociale media. Een lastige boodschap in een zomerse sfeer. Ook zo'n zomerkriebels? Doe mee en win een pakketje van Extracalm.
https://extracalm.com/nl/

 

29
mei

Wilrijk in beeld: 2610

Het magazine 2610 van Wilrijk

Elk kwartaal rolt het infomagazine voor het Antwerpse district Wilrijk van de persen. Hoe een actieve zomer vullen? Benieuwd naar Marcs wandeltip of wil je weten welk artiesten er straks spelen in  het cultuurcentrum van Wilrijk? Je vindt het allemaal in 2610. Volta geeft alle actua en de agenda vorm in een gratis infomagazine. Spoiler alert: met de wandeltip in dit nummer ontdek je het Geitepad. Zeker eens doen.

18
mei

KrakBoem en Over&Weer in alle brievenbussen

KrakBoem vab scouts en gidsen vlaanderen

Het wordt sowieso zomer! Scouts en gidsen Vlaanderen telt af naar de zomerkampen. Met goedkeuring van Marc Van Ranst, Erika Vlieghe en alle bevoegde ministers! Lockdown of niet, volta en de scouts vullen de brievenbussen deze week met fijne zomerliteratuur.

27
mrt

Vivavolta soundtrack tegen lockdowndipjes

Volta_logo_muziek

voltezen zijn van nature een stelletje positivo's: lockdown of niet, we rock! Met heel het team smijten we deze vivavolta-spotifylist vol. Om uit te freaken of mee te zingen, om te focussen tijdens het werk, om eventjes weg te dromen of af te reageren na de uren. Elke dag een thema voor nieuwe inspiratie. Een uit de hand gelopen gimmick van ondertussen honderden uren luisterplezier. Enjoy!

13
feb

VanbredaConnect: design en development

Website voor VanbredaConnect

Volta is voor Vanbreda Risk & Benefits al enkele jaren vaste partner in development van online communicatie en digitale campagnes. VanbredaConnect is een efficiënt platform gebruikt door makelaars en corporate klanten. Om de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid te promoten lanceerden we een visuele campagne om het platform intern sterker te promoten. Design en copy door de volta-experts.

24
jan

Vrijdag zijn we op ronde

De Ronde_nieuwjaarsevent_2020

We zijn 2020 ingevlogen. Boordevol ambitie, goesting en creativiteit. Want klanten en planningen first! Maar ook de voltezen drinken en klinken graag het nieuwe jaar in. Vrijdag 24 januari gaan we voor de derde keer op ronde: we fietsen langs enkele medewerkers waar we thuis verwelkomd worden met kleine en grote culinaire uitspattingen. Topteam die 20 voltezen! Vrijdag 24 januari zijn de deuren en mails vanaf 14 uur gesloten. Heel even us-time. 
Een verslag van De Ronde 2020 vind je op onze Facebook-pagina.

03
jan

Nieuwjaarswensen van Bolckmans

Nieuwjaarskaart_Bolckmans

Bouwbedrijf Bolckmans uit Hoogstraten klopt al enkele jaren bij volta aan voor de nieuwjaarswensen. Voor 2020 werd het een stevige kaart in feestelijk black&white-stemming. Ook volta wenst iedereen een uitdagend en boeiend 2020. Inspiratie nodig voor nieuwjaars- en andere kaarten? Op zoek naar een concept voor de uitnodiging voor je opendeur- of personeelsdag? We denken graag mee na.