13
feb

EcoHuis: een mailer die eruit springt

Het EcoHuis Antwerpen geeft advies en info aan alle Antwerpenaars die ecologisch willen verbouwen. Met een laagdrempelige huis-aan-huis-mailer rond het thema Benoveren - nog beter dan duurzaam renoveren - willen ze opvallen en in 't oog springen. Net niet letterlijk.

01
feb

Logo-ontwerp en visitekaartje voor starter Sabastudio

sabastudio

De briefing voor het logo van Sabastudio was breed, maar ondersteund door designvoorbeelden die de klant zelf verzamelde onder de noemer 'i like this'. Voorbeelden geven vormgevers een richting, maar dwingen ons niet tot ontwerpkeuzes. Resultaat: een typografisch logo in strakke vormgeving, als eerste uitgewerkt in een visitekaartje. Ook wie klein start, kan bij volta aankloppen voor design en advies.

12
jan

Wij starten 2018 met De Ronde. Cheers!

de ronde 2018

Uitgefeest en genoeg wensen het nieuwe jaar in gesmeten? Nope. Vrijdag 12 januari gaan we met alle Volta-medewerkers op ronde. Een nieuwjaarsreceptie op verplaatsing langs een zevental vrijwillige woonkamers. Vanaf 14 uur worden er geen telefoons en mails beantwoord. It's Volta-time. De Ronde trekt ook ons feestjaar op gang; want het is #volta2018. Cheers! En hou ons in de gaten.

28
dec

Volta op Instagram: volg Miguel de volgende twee maanden

miguel instagram

Op zoek naar de eerste primeur voor 2018? Vanaf 1 januari geven we onze Instagram-account elke twee maanden in handen van een Volta-m/v. Volg ons op Instagram en kijk mee in de interne keuken van projectmanager en zaakvoerder Miguel. Hij bijt de spits af: live on Instagram van 1 januari tot 28 februari. Follow that man!

11
dec

Yes! Snow!

we love snow

Zomer of winter? Bij Volta zijn we in alle seizoenen perfect in vorm. "1000 kilometer file", klaagt de nieuwslezer op alle radionetten. Geen last van! Een beetje sneeuw houdt ons niet tegen (en sorry als we hier of daar een tikfoutje maken: onze vingers zijn nog een beetje gevoelloos van vanmorgen). Geniet van de eerste winterprik! En straks iedereen veilig en voorzichtig naar huis!

23
nov

Huisstijl en houten visitekaartjes voor MOABI

moabi visitekaartje

MOABI is niet enkel een duurzaam Afrikaans hardhout voor toepassingen binnen en buiten. Sinds november 2017 is MOABI ook het bedrijf van Boni Voorhelst. Samen met zoon Levi vertaalt hij ontembaar ondernemerschap in activiteiten als PR, sales consultancy, schrijnwerkerij en vastgoed. Samen met deze ondernemende starters ontwikkelden we een logo en huisstijl. Eerste toepassing: een uniek visitekaartje. In hout natuurlijk!

15
nov

Vormgeving folders en mapjes Qlick

qlick folder

Na het designconcept en de creatie van de merkidentiteit, volgt de praktische vormgeving van huisstijltoepassingen zoals folders, mappen en infofiches. Volta brengt het uitgebreide en groeiende aanbod aan coachingstrajecten en trainingen van Qlick Coaching samen in een presentatiemap, op maat en interesse van de klant aangevuld. Strak design voor straffe trainingsmodules.