28
jul

Hoe maak ik een Google Business-profiel aan?

Via een gedetailleerd en correct Google Business-profiel van je onderneming vergroot je de online bereikbaarheid. Met deze tips kom je al een heel eind:

  • Via deze link ga je na of je bedrijf al beheerd wordt vanuit een Business-profiel. Je kan via dezelfde link ook een bedrijfsprofiel aanmaken door de stappen te volgen.
  • Voeg relevante informatie toe aan je Business-profiel: alle adressen, vakantiedagen, openingsuren, telefoonnummers en zelfs prijzen.
  • Via ‘Insights’ kom je een pak extra info te weten over je mogelijke klanten.
  • Beheer je reviews en blijf in contact met de Google Business-app.
Meer weten? 

Lees onze diepgaande volta-handleiding en maak in no-time een volwaardig Google Business-profiel aan dat je klanten in een oogopslag alle info biedt.

27
jul

Uitzwaaien van Geert, zaakvoerder & senior writer

Geertwijsheid op tegel.

Na 8 jaar en 8 maanden alles geven op volta, zet Geert een nieuwe stap in zijn loopbaan. Geert stond als zaakvoerder mee aan het roer en zorgde zo dat de koers werd aangehouden. Als senior writer gaf hij alle voltateksten net dat ietsje extra. We hebben hem op zijn laatste dag uitgezwaaid en zijn tegelwijsheid ook effectief op een tegel gezet. 'Alles voor de maar is gelogen', hangt nu vereeuwigd aan de voltamuur.

The Day After. Ik loop thuis wat ongemakkelijk en vermoeid rond. Beetje onwezenlijk, maar ik kijk met heel veel plezier naar de cadeaus die hier bij elkaar staan. Recht in de roos! Ik ben er ongelooflijk blij mee, dus dikke dikke merci.
Geert.

Geert, we zullen je missen. Spring nog eens binnen wanneer je in de buurt bent.

29
jun

Volta ten voeten uit: Podolympia

Podolympia screens

Als een groep van podologen om een nieuwe site vraagt, maken wij ons zeker niet snel uit de voeten. Vormgever, developer, copywriter en - eens online - ook de digital marketeer, werkten samen aan een duidelijke informatieve site. Wat is podologie? Hoe kunnen voetexperts mijn houding verbeteren en hoe maak ik makkelijk online een afspraak in mijn regio? Een compleet communicatieproject; volta ten voeten uit! 

17
jun

Flanders Make - We Make!

Flanders Make jaarverslag 2019

Een fancy jaarverslag voor complexe en technologische content? De voltavormgevers draaien er hun hand niet voor om. Eén taal? Twee talen? Let's do this. 

Flanders Make biedt actieve ondersteuning aan bedrijven in de maakindustrie voor de ontwikkeling en optimalisatie van hun producten en productieprocessen. Volta adviseerde en assisteerde Flanders Make om hun high-end werking in een leesbaar formaat te gieten. Copy, concept en vormgeving door onze experts.

14
jun

De Antwerpse kathedraal ... jarenlang bouwen. Een meesterlijk resultaat

De Kathedraal - Gothiek © Ans Brys

Dat het wel even vraagt om een majestueuze kathedraal te bouwen is geweten: gelukkig ging het met de website voor de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal iets sneller dan met het bouwwerk zelf. En de site is wel helemaal afgewerkt! In samenwerking met Mimesis werden de grondplannen getekend en werden de beste architecten aan het werk gezet om een 'sitepareltje' te ontwerpen. De volta-developers doken in de Drupal 8-code en leverden een goddelijke site af. Lees meer in onze vitrine.

08
jun

volta werkt verder

volta werkt thuis

In deze uitzonderlijke tijden volgt volta de regels van het gezond verstand. Onze ambitie? Iedereen veilig en in vorm houden! 
Om het aantal professionele contacten zo beperkt mogelijk te houden, werken alle voltezen ook tijdens de zomermaanden deels thuis, deels op kantoor. Fysieke vergaderingen met klanten beperken we tot een minimum. We zijn een online bedrijf, dus we kunnen onze service ook van op afstand verder zetten. Meetings vervangen we door Google Hangouts

Waar we ook werken, je kan ons altijd via de gewone telefoonnummers en mailadressen bereiken. Lukt het even niet om je contactpersoon te pakken te krijgen? Bel dan op tel. 03 217 00 00 of mail naar info [at] volta.be. Dringende websupportvragen? Check op www.volta.be/support.

Blijf positief en hou jullie gezond!

01
jun

Campagne voor Extracalm: ook zo'n zomerkriebels?

campagnebeeld extracalm tegen processierupsen

De processierupsen zijn in aantocht, dus zet Flen Health alle spotlights op Extracalm. Een speelse website staat centraal in de online campagne, gepusht met AdWords en blogposts op sociale media. Een lastige boodschap in een zomerse sfeer. Ook zo'n zomerkriebels? Doe mee en win een pakketje van Extracalm.
https://extracalm.com/nl/

 

29
mei

Wilrijk in beeld: 2610

Het magazine 2610 van Wilrijk

Elk kwartaal rolt het infomagazine voor het Antwerpse district Wilrijk van de persen. Hoe een actieve zomer vullen? Benieuwd naar Marcs wandeltip of wil je weten welk artiesten er straks spelen in  het cultuurcentrum van Wilrijk? Je vindt het allemaal in 2610. Volta geeft alle actua en de agenda vorm in een gratis infomagazine. Spoiler alert: met de wandeltip in dit nummer ontdek je het Geitepad. Zeker eens doen.

18
mei

KrakBoem en Over&Weer in alle brievenbussen

KrakBoem vab scouts en gidsen vlaanderen

Het wordt sowieso zomer! Scouts en gidsen Vlaanderen telt af naar de zomerkampen. Met goedkeuring van Marc Van Ranst, Erika Vlieghe en alle bevoegde ministers! Lockdown of niet, volta en de scouts vullen de brievenbussen deze week met fijne zomerliteratuur.