23
nov

Huisstijl en houten visitekaartjes voor MOABI

moabi visitekaartje

MOABI is niet enkel een duurzaam Afrikaans hardhout voor toepassingen binnen en buiten. Sinds november 2017 is MOABI ook het bedrijf van Boni Voorhelst. Samen met zoon Levi vertaalt hij ontembaar ondernemerschap in activiteiten als PR, sales consultancy, schrijnwerkerij en vastgoed. Samen met deze ondernemende starters ontwikkelden we een logo en huisstijl. Eerste toepassing: een uniek visitekaartje. In hout natuurlijk!

15
nov

Vormgeving folders en mapjes Qlick

qlick folder

Na het designconcept en de creatie van de merkidentiteit, volgt de praktische vormgeving van huisstijltoepassingen zoals folders, mappen en infofiches. Volta brengt het uitgebreide en groeiende aanbod aan coachingstrajecten en trainingen van Qlick Coaching samen in een presentatiemap, op maat en interesse van de klant aangevuld. Strak design voor straffe trainingsmodules.

03
nov

Copywriting met zin voor Ondernemen in Antwerpen

De nieuwe natie - ondernemen in Antwerpen

Wie communicatie zegt, zegt copywriting, dus sturen we onze copywriters regelmatig de straat op voor interviews en reportages. Online of offline copywriting? Maakt niet uit; we hebben specialisten in huis voor alle teksten op maat. Voor de Stad Antwerpen zijn we partner in copywriting voor de verschillende stedelijke diensten. In opdracht van Busines&Innovatie schrijven onze copywriters over innovatief ondernemerschap of sociale economie. Zoals dit online artikel over Houtatelier Levanto en De Nieuwe Natie op de site van Ondernemen in Antwerpen.

30
okt

Ontdek onze introductiebrochure voor de UAntwerpen

UAntwerpen brochure

In 2015 deden we voor de UAntwerpen de vormgeving van 45 brochures over alle studierichtingen aan de universiteit. Najaar 2017 creëerden we een nieuwe look voor de 'Wegwijzer voor studenten, directies en leerkrachten'. Voor wie straks aan de universiteit wil komen studeren: welkom in Antwerpen!

20
okt

Brood voor morgenvroeg met Bart Peeters

Bart Peeters - brood voor morgenvroeg

Muzikant en doe-het-al Bart Peeters slingert een nieuwe cd de lucht in en vroeg volta om een nieuwe website voor programmering en nieuwsupdates. In 2003 - toen het internet zich nog slowly op gang trok - stonden Bart en Stijn Peeters plots op onze stoep. Brood voor Morgenvroeg is de achtste cd-site die we voor hen maakten. Klonk als muziek in onze oren! Nog te zien op Vlaamse en andere podia tot het voorjaar 2018.

01
okt

Vlot actief en mobiel met Leunen Orthopedie

Leunen orthopedie

Een duidelijk en efficiënt webdesign voor Leunen Orthopedie. Het Antwerpse bedrijf is een gevestigde waarde in orthopedische hulpmiddelen. Zij vroegen om een webdesign met een duidelijk overzicht van hun uitgebreide aanbod aan producten en diensten: informatief en overzichtelijk.

22
sep

Merci Patrick en Kerim

kerim en patrick

Laatste Volta-dag voor deze twee kleppers, die we met trots hun vleugels zien uitslaan. Kerim vertrekt gepakt en gezakt de wereld rond. Patrick ruilt België weer voor Nederland in en gaat aan de slag in een Rotterdams bureau. Fijn dat jullie ons pad kruisten en merci voor de boeiende jaren! We wensen jullie een ongelooflijk fijne reis verder. Succes jongens!

11
sep

Kant-en-klare vormgeving voor doe-het-zelvers

Ecohuis

Steeds meer klanten kunnen zelf aan de slag met vormgeving in Indesign of andere grafische programma's. Welke meerwaarde wij dan hebben? Voor het Antwerpse Ecohuis ontwikkelden we verschillende templates waarmee zij intern hun content kunnen vormgeven. Altijd fijn om te zien dat wat je plant, uitbloeit in iets mooi en efficiënt.

09
sep

Niets te vertellen op Instagram? Natuurlijk wel!

Of Instagram echt interessant is voor uw organisatie? Een blik op de cijfers zegt genoeg. Wereldwijd telt Instagram 500 miljoen accounts, in België pieken we naar ongeveer 1 miljoen gebruikers (2017). En die liggen binnen handbereik: Instagram is makkelijk en snel te beheren, letterlijk vanop uw smartphone. In enkele seconden maakt en plaatst u een beeld of video, zet het online en communiceert u met klanten. Een minimale inzet voor een maximaal resultaat, dat is toch de definitie van efficiëntie?

Instagram voor bedrijven: snel succes in vijf tips.