06
nov

Nieuwe website voor Bart Peeters

homepagina website bart peeters

Muzikant en doe-het-al Bart Peeters vult avond na avond het Antwerpse Sportpaleis. Stilzitten staat niet bepaald in zijn woordenboek, dus vernieuwt Bart Peeters met regelmaat zijn website. volta ontwierp en ontwikkelde de nieuwe site voor de concerten in november en januari. Snel bij zijn als je hem aan het werk wil zien: je vindt de nieuwe én de oude sites op https://bartpeeters.net/.

 

05
nov

Animatie: tips tegen inbraak

tips tegen inbraak

Begin november worden de dagen langer en de avonden donkerder. En besteedt onder andere de Lokale Politie Antwerpen extra aandacht aan inbraakpreventie. Voor de najaarscampagne vroegen ze volta een reeks animaties die - met een knipoog - anti-inbraaktips in de kijker stellen. De campagne loopt op sociale media en verwijst door naar meer online tips tegen inbraak.

02
okt

volta brengt Antwerpen weer op smaak

Smaakmeesters

Na enkele jaren belandt de campagne voor Smaakmeesters weer op ons bord. De stad Antwerpen vroeg ons het behoorlijk gekruide programma te vertalen in een overzichtsbrochure die verspreid wordt via mediapartner Gazet van Antwerpen. De campagne wordt uitgerold via affiches in het Antwerpse stadsbeeld, bus-en tramreclames, stickers, advertenties en online banners. Vormgeving om vingers en duimen van af te likken! 

01
okt

Brochure verkeersveiligheid: Bedankt, maat op straat!

verkeersveiligheid op straat - Antwerpen

Als de dagen korter en donkerder worden, is het tijd om kinderen en jongeren te wijzen op de gevaren op straat. Voor de stad en de lokale politie Antwerpen brachten we alle tips & tricks voor een veiliger verkeer samen in de inspiratiebrochure voor Antwerpse scholen. High Five! Een strakke huisstijl combineren met een boodschap die kinderen aanspreekt, wij doen dat in een handomdraai.

27
sep

De Vuolta 2019: communicatie in (top)vorm

vuolta - fietsevent

'Laten we er een jaarlijkse traditie van maken', en zo vertrokken we vrijdag 27 september met een peloton van 27 klanten, vrienden en voltezen richting Antwerpse Noorderkempen. Een fijne fietsroute, een kwartiertje onderbroken door een regenbui - lees alle sluizen open, van ongeveer 70 kilometer langs Duffel, Lier en Viersel. Prima combinatie van sportieve inspanning en vrijdagse ontspanning. Ideaal om klanten en connecties op een informele manier elkaar te leren kennen. Afsluiten deden we met een glas Seefbier en een bbq (waarvoor dank aan Loes & Krikke voor de culinaire ondersteuning). Geen twijfel: in 2020 rijden we opnieuw uit!

Lees meer
De Vuolta fietsevent van volta
25
sep

Workshop SEO

De redacteurs van Stampmedia werden even ondergedompeld in een workshop SEO.

  • Hoe bouwen we idealiter onze pagina's op, wat zetten we waar?
  • Hoe optimaliseren we zo onze zoekmachine response (seo)?
  • Waarom staat de ene site hoger in de zoekmachine rankings dan de andere? Waarom staan op Google Ads zowel boven als beneden en wat is het verschil?
  • ...

Een fijn gesprek dat we eigenlijk met heel wat andere voltaklanten zouden moeten doen, Wil je ook een op zo'n manier pingpongen met volta? Het kan! Neem contact op met voltees Roel op 03 217 0021.

20
sep

Website voor Theater Elckerlyc

Een avond entertainment met de hele familie? Dat vind je op de gloednieuwe website van Theater Elckerlyc. Klanten waar al eens mag gelachen worden, en zeker als ze op wandel- of fietsafstand zitten, doen we met veel plezier. Elckerlyc koos voor een Drupal 8-site om hun voortdurende updates van voorstellingen en activiteiten te promoten. Een staande ovatie voor het prima teamwerk!

12
sep

Een handig oplossingenboekje voor de Conflixers

De Conflixers - peer mediation

​Het schooljaar loopt op kruissnelheid en dus duiken er hier en daar conflictjes en miscommunicaties op. Voor de Conflixers - jongeren die op school luisteren en oplossingen zoeken - ontwierpen we dit to do-boekje. Een handige tool voor geëngageerde jongeren die voor elkaar opkomen. De Conflixers is een initiatief van de Vlaamse Scholierenkoepel.

27
aug

Webdevelopment en design Het Ontwikkelingsinstituut

HOI Animatie

Was er eerst de vraag naar een nieuwe site of een communicatiestrategie? Een nieuw logo of meer inschrijvingen voor de opleidingen? Betere nieuwsbrieven of een SEA-campagne. In een lang en intensief proces doopten we Het Ontwikkelingsinstituut om in HOI, we maakten strategische communicatiekeuzes om HOI duidelijker en efficiënter in de markt te zetten, brachten een dozijn bestaande nevensites samen onder één koepel en sleutelden aan een nieuwe tone-of-voice voor een organisatie met inhoud. Optimaliseren en professionaliseren? Niet gemakkelijk, maar we doen het graag!

27
aug

Voltezen gezocht

We zoeken voltezen

 

 

Volta groeit en en groeit. We zoeken extra voltezen om ons team te versterken. Zie onze vacatures.

Wanneer kom jij aan?
Lees meer

strategisch Projectmanager

volta zoekt een projectmanager die strategisch kan werken, zonder zich iets aan te trekken van de hokjes van web, digital en print. Een sympathieke spring-off-online die onze klanten meeneemt in nieuwe en efficiënte uitdagingen. 
GEVONDEN!
 

PHP-webdeveloper met WordPress-skills

Want wij zoeken een WordPress-expert voor sites als VenuesOnline, Muller, Vanbreda Risk & Benefits of ZEDD.
GEVONDEN!

Full stack Drupal 8 developer

Als web developer (front-end of full stack) zet je data en design om in snelle responsive webapplicaties.
GEVONDEN!