04
jul

Redesign mascottes voor Flamigel

Mascottes Flamigel

De mascotte van Flamigel - je weet wel: altijd op zak voor kleine ongevallen in huis en onderweg - werd door onze illustrator onder handen genomen en kreeg een redesign. Het 'vlammetje' zwaait je toe op productverpakkingen en duikt op in apotheken.

02
jul

Microvezeldoekjes voor de stad Antwerpen

stad Antwerpen atypische ipaddoekjes

Een atypische vraag? Komt wellicht van de stad Antwerpen. Microvezeldoekjes dus, om screens en tablets te reinigen. En om de stad Antwerpen in de kijker te zetten. We ontwikkelden verschillende designs en werkten samen met een expert van poetsproducten om alles rond te krijgen. Proper werk!

22
jun

Corporate communicatie voor Vitis Life

VITIS LIFE Brochure

Vitis Life is in Luxemburg een absolute koploper in de financiële markt. Voor de lancering van hun diensten in België en de daarbijbehorende corporate communicatie vond deze internationale speler de weg naar Volta. Op ons kan je rekenen!

20
jun

Freelance vormgever gezocht!

De zomer komt eraan, en dus ook de vakantie. En een nieuwe Volta-baby. En sportieve uitdagingen. En reisbestemmingen die dringend afgevinkt moeten worden. Fijne vooruitzichten, zeker! Maar er hangen ook heel wat kleine en grote projecten in de lucht. Dus zoeken we voor juli en augustus (maar eigenlijk ook voor de andere maanden van het jaar) freelance vormgevers. Creatieve ontwerpers die we zonder al te veel moeite kunnen inschakelen als onze planning over loopt.

Wat we verwachten? Vormgevers die kunnen meedenken van concept tot uitwerking - lees conceptueel design voor zowel websites als print - je ontwerpt mee vanaf een wit blad maar doet even graag opmaak van documenten of rolt vormgeving uit binnen strikte huisstijllijnen. Onze vormgevingjobs gaan zowat alle kanten uit.

Ben je bepaalde dagen in de week altijd beschikbaar? Goed om weten. Heb je een flexibele planning, waarin je voor Volta nu en dan wat uren kan vrijmaken? Perfect. Je kan bij ons op kantoor komen werken (prima koffie en 's middags schuif je met ons mee aan tafel) of je werkt in alle rust thuis. Vinden we allebei perfect.

We zijn op zoek naar freelancers die na een briefing autonoom aan de slag kunnen, en ons volgens de planning en binnen het vooropgestelde budget kunnen verder helpen. Jong, oud, man, vrouw, kleur van ogen, of favoriete voetbalploeg maken dus helemaal niet uit.

Interesse om voor Volta te freelancen?
Stuur je portfolio (en misschien ook jouw vakantieplannen) aan steven@volta.be of geert@volta.be.

07
jun

Vormgeving flyer The Homecoming

homecoming

Een strakke timing, beeld en tekst aangeleverd door de klant, en vormgeving binnen de huisstijl van de stad Antwerpen. Of wij dat willen doen? volta werkt graag voor de stad Antwerpen en de culturele centra van de stad. Ook tussen de lijnen en in een beperkte timing flirten we graag met creativiteit.

25
mei

Vormgeving catalogus Atlas Copco Rental

atlas copco

Met een duidelijke en informatieve vormgeving brengt deze catalogus het hele aanbod van Atlas Copco Rental efficiënt in kaart. Technische informatie op een commerciële manier opmaken? Een kluifje voor onze vormgevers die zich probleemloos verdiepen in de soms behoorlijk complexe materie van onze klanten. De overzichtscatalogus - initieel - opgemaakt in het Engels wordt op het ritme van de klant vertaald in onder andere Turks, Duits, Pools en Russisch. In samenwerking met onze printpartner Antilope - De Bie leveren we de catalogi in verschillende Europese landen.

18
mei

Volta Viert!

20 jaar volta

Vrijdag 18 mei vierden we onze twintigste verjaardag. Met familie en vrienden, klanten en leveranciers. Een warme en hartverwarmende avond, met pittige pizza's, cava en cadeau's (dikke merci aan iedereen!), een koppel speeches en veel dankjewels.

En vooral een ideaal moment om alle Voltezen van vroeger en nu in de bloemetjes te zetten. Wat een team! Zij verrasten ons op hun beurt met dit geweldig beeld. "Verbeelding is de fontein van de jeugd." We zijn vertrokken voor de volgende 20. Volta viert nog een heel jaar. Bekijk ons programma en de foto's van onze activiteiten op volta2018.

14
mei

20 jaar Volta!

20 jaar volta

Viva Volta! Dag op dag 20 jaar geleden - 14 mei 1998 - startten Miguel, Alexis en Steven Volta bvba. Het begin van een straf en creatief avontuur. Was het in 1998 een bureau voor grafische vormgeving, dan evolueerden we met de komst van Paul naar een bureau voor online en offline design, en met Geert erbij naar een communicatiebureau. En altijd gefocust op vormgeving: straffer, mooier, efficiënter!

Het succes van die 20 Volta-jaren is in eerste plaats te danken aan de mensen die hier dagelijks het mooie weer maken. Een ongelooflijk dikke merci aan Sofie, Lieze, Jeroen, Wouter, Mien, Wout, Faye, Eleonore, Kristof, Gilles en Sarah!

Onze twintigste verjaardag vieren we een heel jaar lang, met allerlei events en in verschillende groepen. Op 27 april stapten we tijdens onze jaarlijkse Volta-dag met zijn allen op de trein richting Parijs. En dan is een plaatje aan de Eiffeltoren op zijn plaats. Je volgt onze festiviteiten op https://volta2018.be/.