04
aug

Registratiewebsite voor opendeur Atlas Copco

uitnodiging event

Wie een event organiseert kan niet meer zonder een registratiewebsite. Een event organiseren is een vak op zich. Publiek uitnodigen een ander. In opdracht van BrandEvent ontwikkelden we een communicatietraject voor de opening van de nieuwe gebouwen van Atlas Copco Rental. Met print uitnodigingen, mailings en een duidelijke registratiewebsite.  Als er te feesten valt, zijn we graag van de partij.

23
jul

Volta trakteert!

Volta trakteert

Volta bestaat in 2018 twintig jaar en dat vieren we een heel jaar. Volta organiseert en Volta trakteert. Voor onze verjaardag ontwierpen we een set met feestelijke wenskaarten. Perfect voor een verrassende huwelijkswens, een vriend of vriendin met een nieuwe job of een pas geboren baby in de familie. Omdat we graag geven. Gratis. Bezorg ons je gegevens en we sturen je een pakket gratis wenskaarten. Viva Volta! 

19
jul

Mailingcampagne voor AXA Assistance

AXA ASSISTANCE

Bij AXA Assistance kunnen de makelaars vanaf nu alle verzekeringspolissen online afsluiten. Gedaan met het papierwerk en dus verwerkten we de papierberg tot blocnotes. De AXA-makelaars kregen de handleiding, de blocnotes en een direct mailer afgeleverd in volle zomerperiode. Hét moment om reisbijstandsverzekeringen af te sluiten. Gedaan met al dat tijdrovend papierwerk.

05
jul

Eindredactie magazine

Volta tijdschrif publieke ruimte

Vier keer per jaar ontvangen we van vzw Infopunt Publieke Ruimte een bulk aan teksten en artikels geschreven door verschillende redacteurs en vakexperts. Een kluif voor onze eindredactrice om zich enthousiast op uit te leven. Resultaat: aangenaam leesbare, attractieve en informatieve vakliteratuur. Elke letter op zijn plek, ook als het over publieke ruimte gaat.

04
jul

Redesign mascottes voor Flamigel

Mascottes Flamigel

De mascotte van Flamigel - je weet wel: altijd op zak voor kleine ongevallen in huis en onderweg - werd door onze illustrator onder handen genomen en kreeg een redesign. Het 'vlammetje' zwaait je toe op productverpakkingen en duikt op in apotheken.

02
jul

Microvezeldoekjes voor de stad Antwerpen

stad Antwerpen atypische ipaddoekjes

Een atypische vraag? Komt wellicht van de stad Antwerpen. Microvezeldoekjes dus, om screens en tablets te reinigen. En om de stad Antwerpen in de kijker te zetten. We ontwikkelden verschillende designs en werkten samen met een expert van poetsproducten om alles rond te krijgen. Proper werk!

22
jun

Corporate communicatie voor Vitis Life

VITIS LIFE Brochure

Vitis Life is in Luxemburg een absolute koploper in de financiële markt. Voor de lancering van hun diensten in België en de daarbijbehorende corporate communicatie vond deze internationale speler de weg naar Volta. Op ons kan je rekenen!

20
jun

Freelance vormgever gezocht!

De zomer komt eraan, en dus ook de vakantie. En een nieuwe Volta-baby. En sportieve uitdagingen. En reisbestemmingen die dringend afgevinkt moeten worden. Fijne vooruitzichten, zeker! Maar er hangen ook heel wat kleine en grote projecten in de lucht. Dus zoeken we voor juli en augustus (maar eigenlijk ook voor de andere maanden van het jaar) freelance vormgevers. Creatieve ontwerpers die we zonder al te veel moeite kunnen inschakelen als onze planning over loopt.

Wat we verwachten? Vormgevers die kunnen meedenken van concept tot uitwerking - lees conceptueel design voor zowel websites als print - je ontwerpt mee vanaf een wit blad maar doet even graag opmaak van documenten of rolt vormgeving uit binnen strikte huisstijllijnen. Onze vormgevingjobs gaan zowat alle kanten uit.

Ben je bepaalde dagen in de week altijd beschikbaar? Goed om weten. Heb je een flexibele planning, waarin je voor Volta nu en dan wat uren kan vrijmaken? Perfect. Je kan bij ons op kantoor komen werken (prima koffie en 's middags schuif je met ons mee aan tafel) of je werkt in alle rust thuis. Vinden we allebei perfect.

We zijn op zoek naar freelancers die na een briefing autonoom aan de slag kunnen, en ons volgens de planning en binnen het vooropgestelde budget kunnen verder helpen. Jong, oud, man, vrouw, kleur van ogen, of favoriete voetbalploeg maken dus helemaal niet uit.

Interesse om voor Volta te freelancen?
Stuur je portfolio (en misschien ook jouw vakantieplannen) aan steven@volta.be of geert@volta.be.

07
jun

Vormgeving flyer The Homecoming

homecoming

Een strakke timing, beeld en tekst aangeleverd door de klant, en vormgeving binnen de huisstijl van de stad Antwerpen. Of wij dat willen doen? volta werkt graag voor de stad Antwerpen en de culturele centra van de stad. Ook tussen de lijnen en in een beperkte timing flirten we graag met creativiteit.