23
mrt

We hebben de Beeldenstorm overleefd!

beeldenstorm - volta

Vrijdag 23 maart nam een stadsgids ons samen met een prettig select groepje Volta-fans op sleeptouw langs 20 spraakmakende plekken in de stad. Een geslaagd eerste verjaardagsevent met klanten en Volta-vrienden. Een fotoverslag van onze Beeldenstorm vind je op onze site #volta2018. Viva Volta!

09
mrt

Vormgeving brochure voor project Gent Sint-Pieters

we love design gent sint-pieters

Project Gent Sint-Pieters - een pittig stadsvernieuwingsproject op lange termijn - vroeg ons om een handige overzichtsbrochure voor het grote publiek. De brochure blikt terug op tien jaar investeren en uitvoeren, en brengt een visueel beleidsverhaal van aangename woon-werkomgevingen en duurzame mobiliteit. Het resultaat is een heldere en duidelijke brochure, makkelijk mee te nemen tijdens wandelingen door het project, en waar de verschillende partnerorganisaties zich in herkennen.

07
mrt

Copywriting en vormgeving brochure Febeg

febeg brochure

Gespecialiseerde en gevoelige informatie omzetten in een duidelijke, degelijke en open communicatie? We gaan graag aan de slag met complexe vragen. Voor Febeg, de federatie van energieproducenten in België, creëerden we een brochure om steden en gemeentes te informeren over prioritaire keuzes in hun energiebeleid. Van concept naar vormgeving, van copywriting naar vertaling. En alles in een strikte timing gedrukt en geleverd. Zo doen we het graag.

21
feb

Captif: webdesign voor office designers

Office design is een stiel met stijl. Dus klopten de founding fathers van het pas opgerichte CAPTIF bij ons aan voor content en copywriting: zij zochten de juiste woorden om hun verhaal te vertellen. Maar als het klikt, gaan we graag verder. We legden het design voor de brochures op tafel en ontwikkelden samen met de zaakvoerders een website in Wordpress. Een evenwichtsoefening die bewijst dat design en templates samen door één deur kunnen. Doorgedreven SEO-copywriting zorgt ervoor dat wie straks zijn kantoor wil herinrichten, logischerwijs bij CAPTIF uitkomt. En nu is het aan CAPTIF.

19
feb

Al ingeschreven voor de Beeldenstorm?

beeldenstorm

In 2018 vieren we een heel jaar feest. Op vrijdag 23 maart gaan we in beperkt gezelschap op ontdekking door Antwerpen. Langs beelden met unieke verhalen en plekken met verrassende anekdotes. Vertrek om 14 uur bij Volta, afsluiten doen we met een glas in een plek die absoluut tot de verbeelding spreekt. Niet twijfelen, want helemaal gratis en de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je nu in.

13
feb

EcoHuis: een mailer die eruit springt

Het EcoHuis Antwerpen geeft advies en info aan alle Antwerpenaars die ecologisch willen verbouwen. Met een laagdrempelige huis-aan-huis-mailer rond het thema Benoveren - nog beter dan duurzaam renoveren - willen ze opvallen en in 't oog springen. Net niet letterlijk.

01
feb

Logo-ontwerp en visitekaartje voor starter Sabastudio

sabastudio

De briefing voor het logo van Sabastudio was breed, maar ondersteund door designvoorbeelden die de klant zelf verzamelde onder de noemer 'i like this'. Voorbeelden geven vormgevers een richting, maar dwingen ons niet tot ontwerpkeuzes. Resultaat: een typografisch logo in strakke vormgeving, als eerste uitgewerkt in een visitekaartje. Ook wie klein start, kan bij volta aankloppen voor design en advies.

12
jan

Wij starten 2018 met De Ronde. Cheers!

de ronde 2018

Uitgefeest en genoeg wensen het nieuwe jaar in gesmeten? Nope. Vrijdag 12 januari gaan we met alle Volta-medewerkers op ronde. Een nieuwjaarsreceptie op verplaatsing langs een zevental vrijwillige woonkamers. Vanaf 14 uur worden er geen telefoons en mails beantwoord. It's Volta-time. De Ronde trekt ook ons feestjaar op gang; want het is #volta2018. Cheers! En hou ons in de gaten.