25
apr

Vormgeving drukwerk Red Star Line Museum

VORMGEVING DRUKWERK RED STAR LINE MUSEUM

Het prachtige Red Star Line Museum op het Antwerpse Eilandje neemt je mee op een bewogen reis in het voetspoor van de landverhuizers. Miljoenen mensen die gepakt in enkele koffers, op zoek gaan naar een beter bestaan. Nooit was het thema migratie actueler dan vandaag. Volta werkte de voorbije maanden graag mee aan de bezoekersgids voor de expo 'Higher Grounds' van fotograaf Carl De Keyzer. De hoogtelijnen kregen een prominente rol in het concept en de vormgeving. Voor de expo 'Rootszoekers' gaven we de publieksbrochure vorm. Een bezoekje aan het Red Star Line Museum is een absolute aanrader!

10
apr

A-blad: onze maandelijkse portie eindredactie voor A

A-BLAD: ONZE MAANDELIJKSE PORTIE EINDREDACTIE VOOR A

A-Blad is het maandelijkse informatiemagazine voor Antwerpenaars en bezoekers van de stad. Het centrum van de wereld verdient de allerbeste zorgen en dus passeren de teksten altijd even langs het strenge oog van onze eindredacteur.  Wij corrigeren en herschrijven, en maken er (top)sport van om de teksten in klare taal en begrijpelijk voor iedereen richting opmaak te sturen. Met meer dan vijftien (of is het 15?) jaar ervaring krijgen we de schrijfstijl van de stad Antwerpen niet meer uit ons systeem. Zwaanst na ni!

10
dec

nona kunstencentrum

nona alle schermen

Kunstencentrum nona is een broedplaats voor nieuw artistiek werk. Kunstenaars krijgen volop kansen om zich te ontplooien en de dialoog met het publiek in Mechelen - en ver daarbuiten - aan te gaan.

vraag van nona

De nieuwe website moet de werking en het programma van Nona bekend maken en promoten. De website moet de eigenheid en stijl van Nona uitdragen en de basis worden van onze digitale communicatie.

realisatie website door volta

  • responsive website in Drupal 8
  • integratie Ticketmatic 3 (events ophalen uit Ticketmatic en synchronisatie wijzigingen) 
  • website in twee talen Nederlands en Engels
  • synchronisatie UiTdatabank

www.nona.be

topproject
10
okt

GC de Wildeman

gc de wildeman

GC De Wildeman is een klein gemeenschapscentrum op een boogscheut van Leuven. Elke week is er wel iets te beleven.

vraag van GC De Wildeman

Ontwikkelen van een muti-functionele multi-inzetbare multi-project website waarbij zoveel mogelijk automatisch verloopt.

realisatie website door volta

  • integratie Ticketmatic 3 (events ophalen uit Ticketmatic en synchronisatie wijzigingen)
  • synchronisatie UiTdatabank • connectie met mailprogramma Mailchimp
  • streamen van events uit de site naar digital signage in het gebouw
  • projectwebsites voor festivals www.wildintpark.be en www.mollekesfest.be
03
sep

Animatievideo voor stad Antwerpen

De stad Antwerpen zoekt continu kandidaten om taxichauffeur te worden. In opdracht van Antwerp Open Business maakten we een animatievideo die uitlegt welke stappen je moet nemen om taxichauffeur te worden. Een fijne samenwerking tussen Volta en Zologie. De explainervideo is geplaatst op www.ondernemeninantwerpen.be.

30
aug

zap goes volta

zap goes volta

We hadden groot nieuws beloofd. Here it is: Volta en zap worden vanaf 1 oktober één creatief communicatiebureau. Waarom deze fusie? Omdat we samen straffer en sterker zijn. Bekijk het portfolio van zap en je begrijpt waarom wij onmiddellijk een professionele coup de foudre hadden. De twee bureaus kennen elkaar al lang en na het geflirt over samenwerken doen we het vanaf 1 oktober echt. Zap goes volta! En daar worden jullie als klant beter van.

De zappers - hele straffe bende trouwens, dat zal je snel ontdekken - brengen bakken expertise en webkennis mee. En dat is waarom wij zo sterk geloven in deze samenwerking. Volta helpt je beter communiceren. Op het vlak van webontwikkeling, webdesign, en digitale communicatie verdubbelen we onze capaciteit en zijn volta en zap inhoudelijk zeer aanvullend. Volta geeft er straks een lap op: als één creatief en vooruitstrevend bureau halen we alles uit de kast als het gaat over vormgeving, webdesign, webdevelopment, content creatie en (online) communicatiestrategie. Ons doel : straffere, mooiere en efficiëntere communicatie.

Vanaf 1/09 hokken we samen en vanaf 1/10 werken we samen als één bedrijf: praktisch wijzigt er voor de Volta-klanten weinig, want we blijven werken onder de naam Volta en de zappers krijgen een plek in onze kantoren in de Congresstraat. De fusie brengt wel enkele nieuwe gezichten mee en hier en daar een functieverschuiving om ons efficiënter te organiseren. In de loop van september geven we meer tekst en uitleg over wat deze fusie voor jou kan betekenen. Hou ons in de gaten, ook op Facebook en Instagram. Want we willen dat iedereen een juist beeld van ons krijgt. 

23
aug

Volta met de V van Verandering

Verandering

Bij Volta zitten we nooit stil. Dat houdt ons in vorm! Altijd vooruitkijken, kennis en expertise in huis halen, creatief innoveren! Wij hebben groot nieuws! Verandering waar we amper over kunnen zwijgen. Zelden zo uitgekeken naar 1 september. Hou ons volgende week in de gaten. Dan geven we er een zap op, sorry een lap op!

04
aug

Registratiewebsite voor opendeur Atlas Copco

uitnodiging event

Wie een event organiseert kan niet meer zonder een registratiewebsite. Een event organiseren is een vak op zich. Publiek uitnodigen een ander. In opdracht van BrandEvent ontwikkelden we een communicatietraject voor de opening van de nieuwe gebouwen van Atlas Copco Rental. Met print uitnodigingen, mailings en een duidelijke registratiewebsite.  Als er te feesten valt, zijn we graag van de partij.

23
jul

Volta trakteert!

Volta trakteert

Volta bestaat in 2018 twintig jaar en dat vieren we een heel jaar. Volta organiseert en Volta trakteert. Voor onze verjaardag ontwierpen we een set met feestelijke wenskaarten. Perfect voor een verrassende huwelijkswens, een vriend of vriendin met een nieuwe job of een pas geboren baby in de familie. Omdat we graag geven. Gratis. Bezorg ons je gegevens en we sturen je een pakket gratis wenskaarten. Viva Volta! 

19
jul

Mailingcampagne voor AXA Assistance

AXA ASSISTANCE

Bij AXA Assistance kunnen de makelaars vanaf nu alle verzekeringspolissen online afsluiten. Gedaan met het papierwerk en dus verwerkten we de papierberg tot blocnotes. De AXA-makelaars kregen de handleiding, de blocnotes en een direct mailer afgeleverd in volle zomerperiode. Hét moment om reisbijstandsverzekeringen af te sluiten. Gedaan met al dat tijdrovend papierwerk.