28
dec

Volta op Instagram: volg Miguel de volgende twee maanden

miguel instagram

Op zoek naar de eerste primeur voor 2018? Vanaf 1 januari geven we onze Instagram-account elke twee maanden in handen van een Volta-m/v. Volg ons op Instagram en kijk mee in de interne keuken van projectmanager en zaakvoerder Miguel. Hij bijt de spits af: live on Instagram van 1 januari tot 28 februari. Follow that man!

11
dec

Yes! Snow!

we love snow

Zomer of winter? Bij Volta zijn we in alle seizoenen perfect in vorm. "1000 kilometer file", klaagt de nieuwslezer op alle radionetten. Geen last van! Een beetje sneeuw houdt ons niet tegen (en sorry als we hier of daar een tikfoutje maken: onze vingers zijn nog een beetje gevoelloos van vanmorgen). Geniet van de eerste winterprik! En straks iedereen veilig en voorzichtig naar huis!

23
nov

Huisstijl en houten visitekaartjes voor MOABI

moabi visitekaartje

MOABI is niet enkel een duurzaam Afrikaans hardhout voor toepassingen binnen en buiten. Sinds november 2017 is MOABI ook het bedrijf van Boni Voorhelst. Samen met zoon Levi vertaalt hij ontembaar ondernemerschap in activiteiten als PR, sales consultancy, schrijnwerkerij en vastgoed. Samen met deze ondernemende starters ontwikkelden we een logo en huisstijl. Eerste toepassing: een uniek visitekaartje. In hout natuurlijk!

15
nov

Vormgeving folders en mapjes Qlick

qlick folder

Na het designconcept en de creatie van de merkidentiteit, volgt de praktische vormgeving van huisstijltoepassingen zoals folders, mappen en infofiches. Volta brengt het uitgebreide en groeiende aanbod aan coachingstrajecten en trainingen van Qlick Coaching samen in een presentatiemap, op maat en interesse van de klant aangevuld. Strak design voor straffe trainingsmodules.

03
nov

Copywriting met zin voor Ondernemen in Antwerpen

De nieuwe natie - ondernemen in Antwerpen

Wie communicatie zegt, zegt copywriting, dus sturen we onze copywriters regelmatig de straat op voor interviews en reportages. Online of offline copywriting? Maakt niet uit; we hebben specialisten in huis voor alle teksten op maat. Voor de Stad Antwerpen zijn we partner in copywriting voor de verschillende stedelijke diensten. In opdracht van Busines&Innovatie schrijven onze copywriters over innovatief ondernemerschap of sociale economie. Zoals dit online artikel over Houtatelier Levanto en De Nieuwe Natie op de site van Ondernemen in Antwerpen.

30
okt

Ontdek onze introductiebrochure voor de UAntwerpen

UAntwerpen brochure

In 2015 deden we voor de UAntwerpen de vormgeving van 45 brochures over alle studierichtingen aan de universiteit. Najaar 2017 creëerden we een nieuwe look voor de 'Wegwijzer voor studenten, directies en leerkrachten'. Voor wie straks aan de universiteit wil komen studeren: welkom in Antwerpen!

20
okt

Brood voor morgenvroeg met Bart Peeters

Bart Peeters - brood voor morgenvroeg

Muzikant en doe-het-al Bart Peeters slingert een nieuwe cd de lucht in en vroeg volta om een nieuwe website voor programmering en nieuwsupdates. In 2003 - toen het internet zich nog slowly op gang trok - stonden Bart en Stijn Peeters plots op onze stoep. Brood voor Morgenvroeg is de achtste cd-site die we voor hen maakten. Klonk als muziek in onze oren! Nog te zien op Vlaamse en andere podia tot het voorjaar 2018.