27
aug

Webdevelopment en design Het Ontwikkelingsinstituut

HOI Animatie

Was er eerst de vraag naar een nieuwe site of een communicatiestrategie? Een nieuw logo of meer inschrijvingen voor de opleidingen? Betere nieuwsbrieven of een SEA-campagne. In een lang en intensief proces doopten we Het Ontwikkelingsinstituut om in HOI, we maakten strategische communicatiekeuzes om HOI duidelijker en efficiënter in de markt te zetten, brachten een dozijn bestaande nevensites samen onder één koepel en sleutelden aan een nieuwe tone-of-voice voor een organisatie met inhoud. Optimaliseren en professionaliseren? Niet gemakkelijk, maar we doen het graag!

27
aug

Voltezen gezocht

We zoeken voltezen

 

 

Volta groeit en en groeit. We zoeken extra voltezen om ons team te versterken. Zie onze vacatures.

Wanneer kom jij aan?
Lees meer

strategisch Projectmanager

volta zoekt een projectmanager die strategisch kan werken, zonder zich iets aan te trekken van de hokjes van web, digital en print. Een sympathieke spring-off-online die onze klanten meeneemt in nieuwe en efficiënte uitdagingen. 
GEVONDEN!
 

PHP-webdeveloper met WordPress-skills

Want wij zoeken een WordPress-expert voor sites als VenuesOnline, Muller, Vanbreda Risk & Benefits of ZEDD.
GEVONDEN!

Full stack Drupal 8 developer

Als web developer (front-end of full stack) zet je data en design om in snelle responsive webapplicaties.
GEVONDEN!

18
jul

Vormgeving jaarverslag Het Raster

Jaarverslag Het Raster 2018

Voor Het Raster vzw - een organisatie die begeleiding biedt rondom autisme - werkten we het jaarverslag 2018 uit. De vormgeving van een jaarverslag is een klassieke en vaak terugkerende vraag die we telkens binnen de lijnen van een vrije of zeer strikte huisstijl uitwerken in leesbare, attractieve en informatieve publicaties. Het Raster begeleidden we ook bij het drukken: van design tot levering aan huis. Doen we met plezier en kennis van zaken.

04
jul

MAS miniversie voor interne communicatie

MAS mini

Het Museum aan de Stroom vroeg ons om het mooiste museum van 't stad te reproduceren naar een mini-printversie. Doel van dit kunstige meesterwerk was om een MAS-paspoort te creëren voor een sterke interne communicatiecampagne naar alle medewerkers. Een groots idee, tot in de kleinste details uitgewerkt. Het MAS moet je gezien hebben.

Lees meer
MAS
13
jun

APBC: fan van volta

APBC

APBC is al jaren vriend aan huis en we beschouwen ons graag als partners in creativity voor zowel content, vorm als design. Voorbeelden? Voor het magazine van Antwerp Powered By Creatives schreven we verschillende teksten, zoals het interview met Google-chief Thierry Geerts of het artikel over Antwerpse designers en IoT. De teksten die niet uit onze pen rolden, passeerden bij onze eindredactie voor een laatste check. Prettig interessant!

Maar APBC lanceerde dit voorjaar ook een gloednieuwe community-site. Op basis van een bestaande huisstijl van Vrints-Kolsteren creëerden we een design dat we ontwikkelden en aanvulden met bestaande en nieuwe content. Creatieve communicatie staat zelden op zich en dus volgden als snel enkele nevensites gebaseerd op dezelfde webstructuur maar met een volledig eigen look & feel. De site van Award Winning Designers zet bijvoorbeeld jaarlijks alle prijswinnende ontwerpers uit Antwerpen in de kijker. Op 13 juni kwamen ze samen op een event in De Roma. Niets dan winnaars.

15
mei

CC Het Bolwerk lanceert nieuwe seizoensbrochures en nieuwe site

cc Het Bolwerk

cc Het Bolwerk knalt het nieuwe cultuurseizoen op start met een reeks opvallende brochures en een gloednieuwe website. En of de samenwerking tussen zap en volta werkt! Het design van de site brengt een uitgebreid en divers programma opvallend en attractief in beeld en verleidt cultuurliefhebbers tot efficiënte ticketaankoop. Nog nooit een voorstelling gezien in het cultuurcentrum van Vilvoorde? Nu boeken #weloveculture

05
mei

Productencatalogus met interactieve pdf voor Atlas Copco Rental

volta catalogus atlas copco

Een technische catalogus heeft soms meer designuitdagingen dan een affiche voor een zomerfestival. Laat maar komen die technische specificaties van compressoren en ander industrieel geweld. Voor Atlas Copco Rental brengen we het productengamma samen in een overzichtelijke catalogus in verschillende taalversies. En een interactieve pdf die het salesteam gebruikt tijdens presentaties. The right solution whatever the application.

25
apr

Vormgeving drukwerk Red Star Line Museum

VORMGEVING DRUKWERK RED STAR LINE MUSEUM

Het prachtige Red Star Line Museum op het Antwerpse Eilandje neemt je mee op een bewogen reis in het voetspoor van de landverhuizers. Miljoenen mensen die gepakt in enkele koffers, op zoek gaan naar een beter bestaan. Nooit was het thema migratie actueler dan vandaag. Volta werkte de voorbije maanden graag mee aan de bezoekersgids voor de expo 'Higher Grounds' van fotograaf Carl De Keyzer. De hoogtelijnen kregen een prominente rol in het concept en de vormgeving. Voor de expo 'Rootszoekers' gaven we de publieksbrochure vorm. Een bezoekje aan het Red Star Line Museum is een absolute aanrader!

10
apr

A-blad: onze maandelijkse portie eindredactie voor A

A-BLAD: ONZE MAANDELIJKSE PORTIE EINDREDACTIE VOOR A

A-Blad is het maandelijkse informatiemagazine voor Antwerpenaars en bezoekers van de stad. Het centrum van de wereld verdient de allerbeste zorgen en dus passeren de teksten altijd even langs het strenge oog van onze eindredacteur.  Wij corrigeren en herschrijven, en maken er (top)sport van om de teksten in klare taal en begrijpelijk voor iedereen richting opmaak te sturen. Met meer dan vijftien (of is het 15?) jaar ervaring krijgen we de schrijfstijl van de stad Antwerpen niet meer uit ons systeem. Zwaanst na ni!

10
dec

nona kunstencentrum

nona alle schermen

Kunstencentrum nona is een broedplaats voor nieuw artistiek werk. Kunstenaars krijgen volop kansen om zich te ontplooien en de dialoog met het publiek in Mechelen - en ver daarbuiten - aan te gaan.

vraag van nona

De nieuwe website moet de werking en het programma van Nona bekend maken en promoten. De website moet de eigenheid en stijl van Nona uitdragen en de basis worden van onze digitale communicatie.

realisatie website door volta

  • responsive website in Drupal 8
  • integratie Ticketmatic 3 (events ophalen uit Ticketmatic en synchronisatie wijzigingen) 
  • website in twee talen Nederlands en Engels
  • synchronisatie UiTdatabank

www.nona.be

topproject