20
dec

Website voor JINT staat online

website_jint

Volta ontwikkelde in zeer nauwe samenwerking met de organisatie een gloednieuwe site voor JINT. De vzw ondersteunt jongeren en jeugdorganisaties door internationale uitwisseling en samenwerking te promoten en organiseren. Op vraag van JINT werkten we samen met een externe vormgever. Geen probleem. We love to connect.

06
dec

Campagnebeeld 'The Neverending Park'

affiche_expo_the_neverending_park

Twee jaar lang verzamelden theatergezelschap ARSENAAL/LAZARUS en Museum Hof van Busleyden ideeën van Mechelaars voor een betere stad. Binnen het project De Grond der Dingen kreeg elke inwoner één vierkante meter om samen de toekomstige stad vorm te geven. volta ging met veel plezier aan de slag met de illustraties van Tilde Potoms en creëerde daarmee het campagnebeeld voor de expo. Nog tot 15 maart 2020 te bekijken in Museum Hof van Buysleyden.

07
nov

Magazine 'Iedereen seksueel gezond'

Cover magazine sensoa

Sensoa pakt graag uit met een alternatief jaarverslag, dat gelezen wordt. Dus klopten zij voor de derde keer op rij bij volta aan. Voor het magazine 'Iedereen Seksueel Gezond' bedachten we het concept, deden research en interviews, schreven en herschreven alle content, en zetten alle artikels in vorm. Een magazine op maat, binnen de huisstijllijntjes. Op de cover trekt het donkere kruis in hermoinkt alle aandacht: even wrijven of warm maken is voldoende om het beeld eronder te ontdekken. Bij seksuele gezondheid hoort een vorm van tactiele aanraking, vonden wij.

06
nov

Nieuwe website voor Bart Peeters

homepagina website bart peeters

Muzikant en doe-het-al Bart Peeters vult avond na avond het Antwerpse Sportpaleis. Stilzitten staat niet bepaald in zijn woordenboek, dus vernieuwt Bart Peeters met regelmaat zijn website. volta ontwierp en ontwikkelde de nieuwe site voor de concerten in november en januari. Snel bij zijn als je hem aan het werk wil zien: je vindt de nieuwe én de oude sites op https://bartpeeters.net/.

 

05
nov

Animatie: tips tegen inbraak

tips tegen inbraak

Begin november worden de dagen langer en de avonden donkerder. En besteedt onder andere de Lokale Politie Antwerpen extra aandacht aan inbraakpreventie. Voor de najaarscampagne vroegen ze volta een reeks animaties die - met een knipoog - anti-inbraaktips in de kijker stellen. De campagne loopt op sociale media en verwijst door naar meer online tips tegen inbraak.

02
okt

volta brengt Antwerpen weer op smaak

Smaakmeesters

Na enkele jaren belandt de campagne voor Smaakmeesters weer op ons bord. De stad Antwerpen vroeg ons het behoorlijk gekruide programma te vertalen in een overzichtsbrochure die verspreid wordt via mediapartner Gazet van Antwerpen. De campagne wordt uitgerold via affiches in het Antwerpse stadsbeeld, bus-en tramreclames, stickers, advertenties en online banners. Vormgeving om vingers en duimen van af te likken! 

01
okt

Brochure verkeersveiligheid: Bedankt, maat op straat!

verkeersveiligheid op straat - Antwerpen

Als de dagen korter en donkerder worden, is het tijd om kinderen en jongeren te wijzen op de gevaren op straat. Voor de stad en de lokale politie Antwerpen brachten we alle tips & tricks voor een veiliger verkeer samen in de inspiratiebrochure voor Antwerpse scholen. High Five! Een strakke huisstijl combineren met een boodschap die kinderen aanspreekt, wij doen dat in een handomdraai.

27
sep

De Vuolta 2019: communicatie in (top)vorm

vuolta - fietsevent

'Laten we er een jaarlijkse traditie van maken', en zo vertrokken we vrijdag 27 september met een peloton van 27 klanten, vrienden en voltezen richting Antwerpse Noorderkempen. Een fijne fietsroute, een kwartiertje onderbroken door een regenbui - lees alle sluizen open, van ongeveer 70 kilometer langs Duffel, Lier en Viersel. Prima combinatie van sportieve inspanning en vrijdagse ontspanning. Ideaal om klanten en connecties op een informele manier elkaar te leren kennen. Afsluiten deden we met een glas Seefbier en een bbq (waarvoor dank aan Loes & Krikke voor de culinaire ondersteuning). Geen twijfel: in 2020 rijden we opnieuw uit!

Lees meer
De Vuolta fietsevent van volta
25
sep

Workshop SEO

De redacteurs van Stampmedia werden even ondergedompeld in een workshop SEO.

  • Hoe bouwen we idealiter onze pagina's op, wat zetten we waar?
  • Hoe optimaliseren we zo onze zoekmachine response (seo)?
  • Waarom staat de ene site hoger in de zoekmachine rankings dan de andere? Waarom staan op Google Ads zowel boven als beneden en wat is het verschil?
  • ...

Een fijn gesprek dat we eigenlijk met heel wat andere voltaklanten zouden moeten doen, Wil je ook een op zo'n manier pingpongen met volta? Het kan! Neem contact op met voltees Roel op 03 217 0021.

20
sep

Website voor Theater Elckerlyc

Een avond entertainment met de hele familie? Dat vind je op de gloednieuwe website van Theater Elckerlyc. Klanten waar al eens mag gelachen worden, en zeker als ze op wandel- of fietsafstand zitten, doen we met veel plezier. Elckerlyc koos voor een Drupal 8-site om hun voortdurende updates van voorstellingen en activiteiten te promoten. Een staande ovatie voor het prima teamwerk!