Drupal

Als content management systeem

We kiezen ervoor om de website te ontwikkelen in het open source CMS  Drupal.
back-end: Drupal.
front-end: Twig (standaard Drupal template engine) om dynamische componenten in te vullen

5 goede redenen om voor Drupal te kiezen

  1. Drupal is een gratis platform waar een community van developers van over de hele wereld aan samenwerken. De Drupal-community ontwikkelt heel veel modules en plug-ins die gratis worden aangeboden. Er is geen gebruikerslicentie verbonden aan het gebruik van de software.
  2. Drupal is een modulair systeem waaraan gemakkelijk extra modules kunnen worden toegevoegd.
  3. In Drupal wordt op een gestructureerde manier code geschreven zodat elke PHP-ontwikkelaar er verder kan aan bouwen.
  4. Doordat Drupal is gebaseerd op het PHP-framework Symfony is het een uitstekend platform om naast de bestaande modules, functionaliteiten op maat te programmeren, voor specifieke en nieuwe vragen schrijven onze developers zelf modules. 
  5. Drupal is een heel flexibel webplatform dat gemakkelijk met andere software, zoals crm systemen, nieuwsbriefmodules ... kan communiceren via API’s.
    Een API (application programming interface) is een verzameling definities op basis waarvan computerprogramma’s met elkaar kunnen communiceren. De api biedt een ingang en een set afspraken aan die andere software kunnen gebruiken om informatie en instructies met dit programma uit te wisselen.

Veiligheid

Drupal zet sterk in op veiligheid, met onder andere zeer strenge coding standards en een rigoureus code review proces. Dit maakt dat Drupal als een zeer veilig CMS wordt beschouwd, zolang de security updates tijdig worden uitgevoerd. Het wordt dan ook vertrouwd door grote organisaties en overheden. De security updates worden door volta uitgevoerd binnen het onderhoudscontract.

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op