Projecten

Logo Antwerpen
Klare Beeldtaal
Logo Antwerpen organiseert onder meer geëngageerde workshops voor anderstaligen. Ontdek hoe volta hiervoor de heldere beeldtaal ontwikkelde.
Sensoa
Een campagne die blijft raken
Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid, vroeg aan volta om een heldere en gerichte sensibiliseringscampagne te maken rond #hivstopthier.
Big Bang festival
Een nieuw online platform met een KNAL!
Voor Big Bang Festival, een wervelend kinderfestival, toverden we een interactieve website uit de vingers. Een fris ontwerp met veel visuele effecten. Bekijk het resultaat.
Genio®
Een sterk merk voor een goede nachtrust
Logo, huisstijl, website, content, FAQ, handleidingen en animatiefilmpjes: volta bouwde het merkimago van Genio helemaal op!
CC Het Bolwerk
Op maat van de cultuurfanaat
Een technisch hoogstandje voor CC Bolwerk: naast de seizoenstijl bedacht volta ook een uniek voorverkoopplatform.
Cigna Health Insurance
Doeltreffende boodschappen
volta assisteert internationale verzekeraar Cigna, het vroegere Vanbreda Insurance, al jaren met zijn communicatietaken. Van aantrekkelijke huisstijlen en boeiende nieuwsbrieven tot zelfs animatiefilm
Bond Beter Leefmilieu
Duurzamer voor iedereen
Via specifieke projectsites, frisse nieuwsbrieven en social media breidden we de merkbeleving van Bond Beter Leefmilieu uit tot een vloeiend online verhaal.
Scouts & Gidsen Vlaanderen
Heroriëntatie van vorm en inhoud
De twee ledenmagazines van Scouts & Gidsen Vlaanderen was aan een opfrissing toe. Volta bepaalde nieuwe doelgroepen, voegde een magazine toe aan het lijstje en tekende voor de vormgeving.