Big Bang festival

Een nieuw online platform met een KNAL!

Big Bang Festival is een wervelend kinderfestival, waarbij grote cultuurhuizen in Europa en Canada elk jaar transformeren tot een muzikaal labyrint. Elke keer opnieuw resulteert dit in een mix van avontuurlijke muziek en spectaculair theater voor de jongsten onder ons. Big Bang Festival wilde een speelse en prikkelende,  maar tegelijk ook praktische en intuïtieve website: kinderspel voor volta!

We werkten eerst een stevig basisplan uit: de website baseerden we op een gekoppeld fichesysteem en een automatisch archief. Zo moet de content nooit onnodig gekopieerd worden. Heel wat producties zijn namelijk te zien in de diverse locaties op verschillende momenten.

Vervolgens werkten onze vormgevers een fris ontwerp uit: de ideale aanzet voor onze webdevelopers om het tot een frivole en interactieve beleving om te toveren. Overal waar de muisaanwijzer passeert, beweegt er wel iets: draaiende wielen, magnetische knoppen, schuivende contouren en spionerende oogjes. Het resultaat? Een knaller van een website waarvan elke pagina vol geheime visuele effecten zit.

Ook nood aan een vlotte en efficiënte website?
Laat het ons weten.

Big Bang logo animatie 2
Big bang detail site
Animatie homepage

Animaties

Hoe zet je de bruisende jeugdigheid van Big Bang Festival om in een webontwerp? We kozen ervoor om de grafiek tot leven te wekken als in een levendige fantasie. Overal waar de muisaanwijzer passeert, beweegt er wel iets: draaiende wieltjes, magnetische knoppen, schuivende contouren en spionerende oogjes.

Big Bang animatie
Big bang detail agenda

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op