BioForum

volta goes bio!

BioForum vzw is de sectorvereniging voor de biologische landbouw- en voedingsketen en ondersteunt de Vlaamse biosector op verschillende manieren. Voor hun nieuwe website wilden ze een complete make-over: nieuwe lay-out, vlotte navigatie én een integratie van de omvangrijke Biobedrijvengids. Een (mais)kolfje naar de hand van volta!

 

Ons webteam stak de handen uit de mouwen met behulp van Drupal en React, terwijl de designers zich bogen over het nieuwe ontwerp. Het was essentieel dat de omvangrijke Biobedrijvengids op een duurzame manier kon geïntegreerd worden in de website: compleet met bruikbare zoekfilters die BioForum zelf makkelijk kon aanpassen. Een apart voortraject voor zowel bioforum.be als de Biobedrijvengids.be was dus noodzakelijk. Hierdoor konden we de vertaalslag maken tussen de tabellen met bedrijfsgegevens en de effectieve database die achter de website zit.

Op een uitgekiende manier migreerden we de Biobedrijvengids: we combineerden alle informatie, voegden productgroepen toe en maakten het geheel makkelijk doorzoekbaar. Met enkele klikken filter je de biobedrijven op regio, teelt, voedingsproducten en meer. BioForum zelf kan dankzij onze expertise nu ook makkelijk filters en bedrijven toevoegen: zo blijft deze omvangrijke database altijd up-to-date!

We goten alles in één geheel en leverden een frisgroen ontwerp op, waarbij we de pagina’s netjes bijtrimden. Ook kregen de nieuwsbrieven van BioForum een grondige make-over, inclusief functionele templates. Een knap staaltje volta-teamwork!

BioForum

Make-over

"De website van BioForum heeft een serieuze make-over gekregen. Met duidelijke menu's, meer ruimte voor projecten en een volledig vernieuwde, functionelere Biobedrijvengids. Met dank aan Lisa voor het begeleiden van het hele traject." Tom Wouters - BioForum

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op