CC Het Bolwerk

Op maat van de cultuurfanaat

Sinds jaar en dag rolt volta de jaarlijkse seizoenstijl voor CC Het Bolwerk uit. Brochures, affiches, programma’s, banners en vlaggen: alle offline communicatie toveren we vlot uit onze vingers voor het cultuurcentrum in Vilvoorde. Dit jaar kozen we voor een fruitige seizoenstijl. Nieuwsgierig? Bekijk zeker alle highlights hieronder. Appelen en peren vergelijken, voor één keertje is het toegelaten. 

CC Het Bolwerk rekent niet alleen op de grafische skills van het volta-team. Zo bouwden we onlangs een nieuwe website met een op maat gemaakt voorverkoopsysteem. Onze developers werkten een technisch vernuftig platform uit: de abonnees van CC Het Bolwerk krijgen zo voorrang bij de ticketverkoop.

Wil je ook graag uitpakken met handige snufjes of straffe visuals?
Volta krijgt het voor elkaar!

cc het Bolwerk schoolbrochure - cover
cc het Bolwerk - schoolbrochure
cc Het Bolwerk - vlaggen

 

Fris en fruitig: zo kunnen we de nieuwste seizoenstijl van CC Het Bolwerk het best omschrijven. We vertrokken vanuit het idee dat een nieuw cultuurseizoen alles weg heeft van een lading vers geplukt seizoensfruit. Bovendien was de tijd - na maanden van cultuurstilte - rijp om er opnieuw in te vliegen.

De vormgevers gingen aan de slag met stukken fruit en contrastkleuren. Met een sober, maar toch opvallend resultaat. Door het fruit in een patroon te stoppen of proportioneel uit te vergroten, behielden we het speelse karakter van een cultuurhuis. De frisse seizoensstijl leende zich bovendien perfect tot alle communicatievormen. Een smakelijke beleving voor alle fans van lekker entertainment!

 

Instagram cc het Bolwerk
pagina brochure cc Het Bolwerk

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op