UAntwerpen

Informatiebrochures voor studenten

Op vraag van de Universiteit Antwerpen kregen de informatiebrochures van alle studierichtingen en de Wegwijzer een nieuwe look & feel. Om de boodschap van de UAntwerpen correct te vertalen naar de noden van de jongeren, organiseerde Volta focusgroepen, analyseerden we de bestaande brochures en creëerden we een nieuw inhoudelijk concept. Op je achttiende keuzes maken is niet makkelijk, tenzij het allemaal heel duidelijk wordt.


Een betere brochure?
Contacteer ons.

Opleidingsbrochure smal
opleidingsbrochure groot
opleidingsbrochure UAntwerpen

Vragen stellen

Hoe bereik je doeltreffend en op het juiste moment toekomstige studenten? En met welke vragen lopen de zesdejaars echt rond? Voor we aan de vormgeving van de informatiebrochures startten, deden we een kleinschalig onderzoek en ondervroegen we schoolverlaters aan de hand van enkele focusgroepgesprekken. Want een goede vormgever stelt de juiste vragen.

wegwijs brochure klein
wegwijs brochure groot
volta universiteit antwerpen fotografie smal
volta universiteit antwerpen fotografie
maak kennis vormgeving

Design en huisstijl

Niet enkel 45 informatiebrochures, maar ook het magazine ‘Wegwijs’ geeft een duidelijk beeld van het leven aan de UAntwerpen. De 'Maak-kennis' brochure richt zich tot de leerkrachten van het secundair onderwijs. De content werd aangeleverd door de communicatiedienst van de UAntwerpen. Op basis daarvan ontwierp Volta een informatiebrochure voor elke doelgroep, binnen de krijtlijnen van de huisstijl van de UA.

maak kennis brochure groot

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op