Zanzu.be

Campagneconcept voor lancering website

Zanzu.be informeert anderstaligen in dertien talen over het lichaam, gezinsplanning, infecties, seksualiteit, relaties en seksuele rechten. Wie geen of slecht Nederlands spreekt, kan de teksten laten voorlezen in de eigen taal, en 240 begrippen over seksuele gezondheid opzoeken in het vertaalwoordenboek. 

Op vraag van Sensoa bedacht volta een campagne om de nieuwe website te lanceren en bekend te maken bij professionals. De campagne voor de lancering van zanzu.be was een straffe uitdaging om een goed gesprek op gang te trekken over een moeilijk bespreekbaar thema.


Inspiratie voor uw campagne?
Contacteer ons.

zanzu detail
zanzu condooms
ontwerp advertentie zanzu

Duidelijk design

Zanzu promoot haar laagdrempelige dienstverlening via duidelijke flyers, advertenties en een pilootproject in Deurne-Noord dat alle sociale dienstverleners samenbrengt en letterlijk op de kaart zet. In een vormgeving van Volta die staat voor klare taal en duidelijke boodschappen.

zanzu iconen

Seks in alle talen

Sensoa richt de communicatie ook op professionals die met Zanzu.be een efficiënt hulpmiddel aangereikt krijgen om tijdens counseling of vorming te praten over seksualiteit. Hulpverleners begrijpen hun cliënten immers beter als ze effectief hun vragen verstaan.

zanzu condoom
zanzu detail

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op