Logo Antwerpen

Klare Beeldtaal

Logo staat voor Lokaal GezondheidsOverleg. In opdracht van de Vlaamse overheid werkt de organisatie mee aan de realisatie van de Vlaamse gezondheidsdoelstellingen op lokaal niveau. Zo organiseert Logo Antwerpen regelmatig workshops voor anderstaligen rond thema’s als mensenrechten, maatschappij en leefomgeving. Logo Antwerpen klopte bij volta aan om in het kader van deze workshops een heldere beeldtaal uit te tekenen, die moeiteloos taal- en cultuurgrenzen overstijgt.

De beelden moesten sprekend genoeg zijn voor de verschillende én enorm diverse bevolkingsgroepen. Een kolfje naar de hand van ons grafisch team: zij kwamen met een duidelijke, herkenbare stijl en tekeningen die iedereen in één oogopslag begrijpt. In de kleurrijke visuals leggen we de focus op een groene leefomgeving, menselijke interacties en diversiteit. Scroll verder om de afbeeldingen te ontdekken!

Heldere beeldtaal of frisse visuals nodig? Contacteer ons!

Projectteam
Logo Antwerpen animatie
Logo Antwerpen winkel
Logo Antwerpen

Naast de hoofdillustratie met het stadsbeeld, maakte volta ook icoontjes en themagerichte illustraties in dezelfde stijl. Zo kan Logo Antwerpen hier steeds op terugvallen.

Logo Antwerpen
Logo Antwerpen Huis
Logo Antwerpen

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op