Vanbreda Risk & Benefits

Design en development corporate website

Als de grootste Belgische verzekeringsmakelaar voor de deur staat met de vraag om hun corporate website te vernieuwen, hangen de thema's 'gebruiksvriendelijkheid' en 'security' in de lucht. Voor Vanbreda Risk & Benefits creëerden we een corporate site als toegang naar commerciële dienstverlening op topniveau. Design en development balanceren voor deze site tussen een perfecte vertaalslag van de bestaande corporate huisstijl en de opvolging van voortdurend veranderende technologie. Om het commerciële verhaal duidelijk en krachtig te brengen vertrokken we vanuit uniforme iconen en illustraties.


Een nieuwe website?
Mail ons.

Detail Illustratie
Detail Home
Illustration

Dynamische subsites

De site van Vanbreda Risk & Benefits is een dynamisch platform dat de mogelijkheid biedt om continue te evolueren of uit te bouwen met subsites. Zo lanceerde Vanbreda Risk & Benefits onlangs de site voor vacatures die perfect aansluit bij het initiële design, maar vertrekt vanuit een andere content. 

Alle schermen vanbreda

Volta all in

Een nieuwe website lanceren? Denk aan het volledige plaatje: Volta vertrekt vanuit uw content en vertaalt die in design en ontwikkelt een site in de meest recente technologie op maat van wat u bedrijf of organisatie nodig heeft. Uiteraard is vandaag elke site responsive voor smartphones, tablet en alle mogelijke schermen. Tijdens het development voorzien we ook ruime tijd voor testing op alle recente browsers. En als u kiest voor een all-in onderhoudspakket bent u zeker van de allerlaatste updates en probleemoplossingen. We leggen het graag uit voor we met uw project starten. 

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op