TRIPOD architecten

Van logo tot gloednieuwe portfoliowebsite

Wanneer het team van Wollaert architecten besloot om van naam te veranderen, klopten ze aan bij volta. Onze experts hielpen hen bij de strategische implementatie van de nieuwe identiteit, compleet met vernieuwde visuele elementen en een strakke website.

Een nieuw gezicht voor een vertrouwd team. Wollaert architecten werd TRIPOD architecten: een verwijzing naar de drie vennoten die de zaak - zo stabiel als een driepoot - runnen. Volta hielp dit Antwerpse bureau eerst met de implementatie van deze naamsverandering. Daarna gingen we aan de slag met een nieuw logo en bouwden we bovendien een opgefriste website, helemaal in lijn met hun no-nonsense imago.

 

Tripod Architecten

Het logo

Het logo van TRIPOD architecten wordt gekenmerkt door haar felgele kleur en het T- of A-vormig monogram.
De vormgeving communiceert waar TRIPOD voor staat: duidelijkheid, kracht en zonder omwegen.

Tripod logovarianten
© Tripod architecten
Font Fira Sans voor Tripod Architecten

Fira Sans

Voor print-toepassingen verkiezen we Fira Sans. Het is makkelijk toepasbaar in verschillende diktes en groottes. Fira Sans is een Google Font en is dus gratis te downloaden.

Voor de titels gebruiken we standaard kapitalen, de bodytekst krijgt Fira Sans Light als lettertype. Voor digitale toepassingen (zoals Microsoft Word en PowerPoint) vallen we terug op Arial als alternatief.

Huisstijl Tripod Architecten

Het bouwplan

Het werd een heldere website, zonder onnodige franjes. Rechttoe, rechtaan: hun nieuwe Drupal-website bevat vooral grote afbeeldingen in een vernuftig gridsysteem met collages. Zo is het voor elke klant duidelijk hoe dit bureau zijn concepten en realisaties aanpakt. We leverden dit project op met enkele extra grafische toepassingen, zoals naamkaartjes.

Ook grafische of strategische assistentie nodig voor je kmo? Contacteer ons!

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op