Sensoa

Concept, vormgeving en copywriting magazine

Over seks praten of schrijven, is niet eenvoudig? Bij Sensoa doen ze het elke dag: professioneel, informatief en duidelijk. De non-profitorganisatie vroeg om een alternatief jaarverslag: het magazine 'Iedereen Seksueel gezond' presenteert een overzichtsmagazine van alle activiteiten en campagnes van Sensoa in 2017. Een beetje sexy en letterlijk 'met een hoek af'; zo hebben we de briefings graag. Het concept is een update van het eerste magazine (in 2015) met een transparante vormgeving en uitnodigende teksten.

Vragen over vormgeving of copywriting?
Contacteer ons.

iedereen-seksueel-gezond-pagina-inhoudspagina

Concept en vormgeving

Kan een jaaroverzicht als een echt magazine beschouwd worden? De vormgeving van 'Iedereen Seksueel Gezond' is conceptueel maar niet verstikkend. Een tweede editie - de tussentijd maakt niet uit - biedt de mogelijkheid om de vormgeving en het redactionele concept van een magazine te verfijnen en verder uit te werken. Vormgeving kan altijd beter!

content voor magazines

Magazine met een hoek af

Het concept voor de cover van het magazine is een last-minute idee. In de zoektocht naar transparante en toch prikkelende vormgeving ontwikkelden we een cover met uitsparing. Door een kapvorm te combineren met een uitklapbare cover, spelen we bewust in op gender-verwarring. Een thema dat Sensoa op het lijf geschreven is.

Quotes maken voor magazines
totaal concept magazines
advertentie maken magazine
quotes in magazines

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op