Utopia Aalst

Communicatiestrategie voor stadsontwikkeling

De stad Aalst vernieuwt! De Academie voor Podiumkunsten én de bibliotheek van Aalst krijgen samen onderdak in het gerenoveerde historisch pand waar vroeger de pupillenkazerne stond. Het gloednieuwe UTOPIA opent volgend jaar de deuren. Volta trekt de lijnen van de communicatiestrategie en begeleidt de stad Aalst bij de uitvoering van de volledige werfcommunicatie. Vanaf de eerste schop in de grond tot aan de opening midden 2018. Wij communiceren graag voor steden! Alle informatie over UTOPIA op de projectwebsite.


Communicatieplannen?
Contacteer ons!

utopia typografie
utopia logo
utopia aalst facebook

What' s in a name?

De naam ‘Utopia’ is een knipoog naar naar het lokale erfgoed van de stad. De Aalsterse Dirk Martens drukte 500 jaar geleden het boek 'Utopia' van Thomas Moore over de ideale maatschappij.

De communicatiestrategie en –planning is een continu en dynamisch proces dat nog loopt tot aan de opening midden 2018. Volta doet dit in nauw overleg en samen met de stedelijke diensten. That's how we love it.

utopia werf

Wij denken niet graag in vakjes: Volta streeft naar een integrale aanpak van communicatie. Zeker in projecten met omvang. Webdevelopment, design en copywriting komen als geheel samen in de projectsite www.utopia-aalst.be

utopia website

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op