Venues Online

Webdesign, webdevelopment en SEA-campagne

De gloednieuwe Venuesonline is gelanceerd. De site biedt een efficiënt overzicht van de allerbeste vergader-, congres- en eventlocaties in België en Europa. Een must voor professionals uit de MICE-branche. In nauwe samenwerking met de klant ontwikkelde Volta het logo en het corporate design, waaruit een volledig webdesign ontstond. Tijdens de ontwikkeling van de site optimaliseerden we continu vanuit vormgeving en gebruikersstandpunt. Het resultaat is een efficiënt en sterk visueel zoekplatform. 


Website optimaliseren?
Contacteer ons.

venuesonline websiteontwikkeling
logo ontwerp venuesonline

Logo en corporate design

Parallel met de eerste developmentfase startten we met de creatie van een look & feel voor de hele site. Het Venues Online-logo streeft naar herkenbaarheid, duidelijkheid en bevestigt het professionele karakter van de MICE-sector. Venues Online is geen zoekmachine, maar een platform dat opportuniteiten samenbrengt. Efficiënt en salesgericht.

homepage venuesonline

Eerst content, dan development

Webdevelopment start bij een minutieuze voorbereiding: inhoudelijke structuur creëren en content vertalen in schema's. Waarom? Omdat content leidt tot product- of servicepagina's, categorieën en bijhorende landingspagina's. Keywordlists bepalen hoe een website opgebouwd wordt, maar vooral welke stappen gebruikers moeten zetten om over te gaan tot conversie. Daar is het straks toch om te doen: leads, contacten of verkoop creëren? Voor Venues Online is dat niet anders en optimaliseren we de conversie met een sterke SEA-campagne. Op zoek naar eventlocatie? Je vindt het op Venues Online!

huisstijl ontwerp venuesonline.be
url structuur

Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op