Project afgewerkt?

We luisteren graag naar jullie mening!

Natuurlijk pakken wij graag uit met de projecten in onze vitrine of de laatste nieuwtjes over ons werk. Maar wie kan je meer geloven dan de volta-klanten?

Als jullie feedback tot bij ons raakt, weten we waarom wij elke dag doen wat we graag doen: straffere, mooiere en efficiëntere communicatie creëren. Benieuwd wat ze allemaal te zeggen hebben? Lees hun eerlijke mening hieronder!

Wil jij graag je mening geven? Vul dan dit formulier in.


CC Het Bolwerk

"En we moeten jullie absoluut complimenteren met het mooie campagnebeeld dat ook op de afgeleiden onze aandacht blijft trekken! Ook in de brochure ziet dit er kunstig uit en wij hopen dat we het juiste papier gekozen hebben om dit alles tot zijn recht te laten komen. 
Bedankt hiervoor! De sector heeft het nodig…" Caroline - CC Het Bolwerk

Muziektheater de Kolonie

"Via deze weg wil ik jou graag bedanken voor jouw prachtig werk.  
Ik ben er alvast heel blij. Dit visitekaartje belichaamt perfect mijn toekomstige plannen voor De Kolonie dus dit is wel een beetje speciaal voor mij." Mieke Laureys - Muziektheater de Kolonie

Award Winning Designers

"Het was een plezier om samen met volta. -en bij uitstek met Roel Dierckens- er nog eens 100% in te vliegen. Oplossingsgericht, met bovendien oog voor detail, gebruiksvriendelijkheid en vormgeving: zo kan je samenwerken met Roel het beste omschrijven. Het professionalisme en de dynamiek waarmee projecten worden aangepakt in combinatie met de kwaliteit die geleverd wordt, zorgen voor werkplezier en uitstekend resultaat." Klara De Smedt, Antwerp. Powered by Creatives.

Award Winning Designers
BioForum

BioForum

"De website van BioForum heeft een serieuze make-over gekregen. Met duidelijke menu's, meer ruimte voor projecten en een volledig vernieuwde, functionelere Biobedrijvengids. Met dank aan Lisa voor het begeleiden van het hele traject." Tom Wouters - BioForum

Scouts en Gidsen Vlaanderen

"We zijn vanochtend live gegaan met onze nieuwe site. Niets dan lovende woorden voor het design; kijk gerust zelf even ;-). Als je bedenkingen hebt bij opzet of uitvoering, laat het maar weten!" Scouts en Gidsen Vlaanderen, Bert

Tripod Architecten

"Vanaf nu heet ons kantoor TRIPOD architecten. Stijlvol vormgegeven door Volta. Bedankt voor de boeiende insteek en de vlotte samenwerking!" Mario Poppelier

Logo Antwerpen

"Na een korte briefing kregen we prachtige illustraties aangeleverd die precies aansloten bij onze vraag: vrolijk, toegankelijk en sprekend voor een breed publiek!"
Jolien Legrand, Logo Antwerpen

Scouts & Gidsen Vlaanderen

"We zijn bijzonder blij met dit design. Afgeklopt!
Dank jullie wel om mee te gaan in ons bochtige traject, en samen tot dit pareltje te komen."
Bert Verbeeck, Scouts & Gidsen Vlaanderen

Het Clownshuis

"Ze begrijpen alles wat ik vraag direct. Ondanks het feit dat ik soms rare vragen stel."
Line - www.hetclownshuis.be

Het Clownshuis

CC de Steiger

"Heel tevreden over de opvolging die we krijgen van volta. Altijd heel snel, pro-actief, met kennis van zaken en de nodige kwinkslag in hun communicatie."
Valentine 

Animatie homepage

BIG BANG Festival

"BIG BANG Festival is een bruisend festival en heeft nu eindelijk ook een bruisende website, dankzij volta!"
Ellen De Bruyne

CC Sint-Niklaas

" 't Is dat we heel tevreden zijn hé, anders hadden we het zo lang niet volgehouden ?. Merci trouwens voor jullie prima knowhow, begeleiding, skills en souplesse."
Christel Collier - CC Sint-Niklaas na 18 jaar samenwerking

Innovartem, logo en website

Innovartem

"Volta heeft de website prachtig opgezet en steeds het juiste advies gegeven. Nico heeft de toch niet al te gemakkelijke teksten op een zeer mooie manier verwerkt, bijgeschaafd en teruggebracht tot de essentie. Hierbij wens ik mijn oprechte!dank te uiten voor het prachtige werk en voor uw tijd om samen met mij mee te denken binnen de mogelijkheden van mijn budget. Het begin van een partnership."
Cedric

De Kathedraal - Gothiek © Ans Brys

De Kathedraal

"De site voor de kathedraal van Antwerpen was een fijne samenwerking. Het smaakt naar nog. Van harte dank."
Karin, Mimesis

Vereniging van Vlaamse steden en gemeenten vzw

"Jullie waren zeer goed bereikbaar, ik kreeg snel reactie op mijn vragen. Het was dus een vlotte samenwerking (dat geeft ook energie om er zelf mee door te zetten, doorheen alle andere taken die op de werkplank liggen). Van bij het begin respecteerde volta de richting die wij met de publicatie uit wilden, met respect voor de huisstijl en hetgeen waarvoor we staan. Er moest niet vernieuwd worden om de vernieuwing en dat vonden we positief."
Lieselot

"Ik werk graag met jullie samen. Dat gaat vlot en professioneel. Beetje zoals thuiskomen."
Kelly - District Ekeren

nona kunstencentrum

Kunstencentrum nona

"We staan online! Mee dankzij jullie hebben we vandaag een hele stap vooruit gezet."
Stijn

Scouts en Gidsen Vlaanderen - Krak!Boem!

Scouts en Gidsen Vlaanderen

"Merci alweer voor alle goeie zorgen, ook al zat de hele Krak?Boem! eigenlijk niet bij jou. Ik hoop dat het een beetje te doen was. Die kleine, subtiele maar o zo goeie aanvullingen die je telkens doet, dat maakt de Krak?Boem! écht af. Net als je tekeningen trouwens."
Sabine zet voltees Sarah in de bloemetjes

"Ik ben nog steeds heel tevreden met mijn mooie website. Hij functioneert zoals het moet, is goed vindbaar in Google en blijkt mensen ook te boeien."

Anne Missotten

Tripod architecten

"Knap wat er met de feedback gebeurde en hoe het logo tot leven kwam!"
 

Logo Tripod architecten
Nyxoah - restful nights

Nyxoah

"Mind-blowing! Congratulations for such an outstanding job in such a short timeline."
Rémi 

"Alvast bedankt voor het knappe werk, en om me keuze aan te bieden voor de rubrieken." 

Annette Boon - Noobaphoto

CC Sint-Niklaas

"Dankjewel voor jullie degelijke plan. Een aantal van de genoemde voorstellen deden we al, maar waren daarom nog niet zo overzichtelijk opgelijst. En uit jullie voorzetten kan ik zeker inspiratie halen!”
Christel Collier

Ecohuis - vergroening kinderdagverblijven

Ecohuis

"Volta leverde al heel wat producten af voor het Antwerpse EcoHuis. Ze kennen de huisstijl van de stad Antwerpen door en door en begrijpen welke diensten wij aanbieden. Daardoor kan Volta voor ons producten op maat aanraden en kunnen we altijd snel samenwerken."
Jo 

Theater Tieret

"Onze nieuwe website was een behoorlijke investering, maar hij is zo gebruiksvriendelijk dat elke cent zich terugbetaalt. Daar ben ik zeker van."
Joost

CC De Herbakker

“Bedankt voor al jullie inzet en hulp, al meer dan zeven jaar. Het is altijd een genoegen om met jullie samen te werken.”
Davey

homecoming

252 CC

"Heel tevreden van onze samenwerking. De brochure ziet er echt top uit. Ik zal blij zijn wanneer hij gedrukt op mijn bureau én in de rekken ligt."
Floor, 252 cc, Ekeren

"Altijd fijn om samen te werken met mensen die actief meedenken om ideeën vorm te geven en technisch uit te werken."
Eveline, Ondernemen & Stadsmarketing Stad Antwerpen 

Swörl

"Eleonore interviewde mij even geleden voor een artikel, ik was enorm onder de indruk van haar vermogen om mijn losse ideeën tot een mooie tekst om te zetten. Faye heeft me goed begrepen en een passend voorstel gemaakt, waarvoor dank!"
Sander

Alcon

"Blij met de uitnodiging voor ons evenement. Het straalt de kwaliteit uit waarvoor we staan."
Frauke

Soiree Muze - grafisch werk

SOIRÉE MUZE

"De folders van Soirée Muze zien er mooi uit. Tof gedaan. Het past volledig en subtiel in de huisstijl."
Karen, Stad Mechelen

VanBreda Risk & Benefits

"Perfecte service, ondanks vele wijzigingen."
Isabel

Ziekenhuisnetwerk Helix

"We krijgen zeer positieve reacties op de lancering van onze huisstijl. Het is een toekomstgericht, open concept. Een gedragen inclusieverhaal."
Evita

APBC logo

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES

"Met volta samenwerken is altijd fijn. Bij elke vergadering stappen we buiten met fantastische ideeën en goesting om erin te vliegen. Knap design, ijzersterke frameworks en altijd een vriendelijk antwoord."
Vincent

cc Het Bolwerk

CC Het Bolwerk

"We hopen dat jullie fier zijn op onze nieuwe website, want wij zijn er alvast erg blij mee. We werken graag samen verder om de website nog te verbeteren en performanter te maken."
Caroline

CC Asse

"Jullie kwamen met goede voorstellen, dachten proactief na en leverden een goede, snelle service. Jullie ervaring in de culturele sector is ook duidelijk een troef."
Joeri

Beeldsmederij De Maan

"We zijn ontzettend tevreden met de website en de manier waarop die tot stand is gekomen. Jullie professionele en degelijke aanpak is echt lovenswaardig. Elk puntje van feedback hebben jullie in de website geïntegreerd."
Bart

Comeet

"Jullie gaven ons heldere informatie, een antwoord op onze vragen en wensen, actieve suggesties en een goed getimede uitvoering van onze website. Het helpt dat jullie ruime ervaring in de cultuur- en vrijetijdssector hebben. Daardoor konden jullie goed inschatten wat voor ons wat belangrijk is en daarover specifieke aanbevelingen doen."
Stefanie

Ichooser

"Volta leverde op korte termijn een mooi resultaat op, waarbij er zeer goed rekening werd gehouden met de gevoeligheden van de campagne. Het team van volta kwam met nieuw advies en originele ideeën. Het is duidelijk merkbaar dat de experts bij volta hun vak goed kennen. Daarnaast werden ons nog extra tools aangeleverd voor het optimaliseren van onze campagne."
Sofie Huyskens 

"Dank voor de fijne samenwerking en de mooie vormgeving."
Margit - Museum Mayer van den Bergh

Refill - brochure - volta

Stad Gent

"Reuzeblij met onze mooie, duidelijke gestructureerde publicatie."
Emma, Refill 


Zin in koffie en een kennismaking?

Laat je e-mailadres hier achter en wij nemen contact met je op.
Neem contact op